Sonus festival je za svoj 5. rođendan pripremio najbogatiji program dosad.

Galerija


Još je samo 10 dana preostalo do početka jednog od najboljih europskih festivala, a prema Resident Advisoru, 10 najboljih svjetskih festivala za mjesec kolovoz.Sonus festival je za svoj 5. rođendan pripremio najbogatiji program dosad.
Skoro 70 imena svjetske elektroničke scene nastupit će na jubilarnom petom izdanju Sonus festivala koji će se ove godine održati od 20. do 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće i brodovima koji će ploviti po našem prelijepom Jadranu. 25. kolovoza održat će se i tradicionalni afterparty s otvorenim krajem.

Danas je zadnji dan za kupovinu festivalskih ulaznica po povlaštenoj cijeni od 440 kn za domaće posjetitelje. Od četvrtka 10.08. ujutro, ulaznice će iznositi 580 kn. Ulaznice su dostupne putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2017-3877 ili prodajnih mjesta.
Tijekom pet dana i pet noći festival će ugostiti posjetitelje iz cijelog svijeta koji će moći uživati u nastupima DJa koji su na samom vrhu svjetske elektroniče scene, kao što su: Carl Cox, Solomun, Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth, Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola, i još mnogi drugi.


Poklanjamo 3x2 ulaznice za proslavu 5. rođendana Sonus festivala

Troje najbržih koji nam se jave sa svojim podacima na Facebook stranicu Showbuzz  imati će proliku uživati u ovom spektaklu. Požurite!