vesela atmosfera

Jole poručuje: 'Pijanica nisam!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prokurative i festivalska pozornica spremni su za nastupe i predstavljanje novih pjesama koje će zasigurno obilježiti ljeto.

Da je rado viđen gost na Splitskom festivalu, odavno je poznato, a gdje je Jole tu je i najbolja zabava. Zajedno sa svojom ekipom Jole je spreman za nastup na festivalu s pjesmom zanimljivog naziva 'Pijanica nisam'.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ''onda sam ustanovio...'' Jole otkrio kako je zamalo propustio ljubav svog života: ''Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta...''

Ispovijesti zaljubljenih domaćih zvijezda: Svi padaju na jednu stvar

'Na ovogodišnjem Splitskom festivalu nastupit ću s pjemom 'Pijanica nisam'. Odlična pop zabavna pjesma, koja će se izvrsno uklopiti u ljeto. Vesela i pozitivna atmosfera oko same pjesme, nošena laganim prizvucima južne Amerike, nešto u stilu Manu Chao.', kaže Jole.

Iza novog ljetnog hita stoji Tonči Huljić kao autor glazbe, Vjekoslava Huljić je autorica teksta, te Leo Škaro kao autor aranžmana. Spot se snima pod redateljskom palicom Lea Bartulice, koji je snimio i 'Remek djelo'. 'U spotu se pojavljuje puno lijepih cura, a uskoro slijedi i premijera.', poručio je Jole, a vi do tada i poslušajte novu pjesmu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene