Sjajno

Obožavateljice oduševljeno skandirale Joletovo ime

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrhunac atmosfere uslijedio je na prve taktove aktualne uspješnice 'Pijanica nisam' koja je obilježila sve dobre fešte ovoga ljeta.

Green Gold sinoć je ugostio najvećeg zabavljača i kralja dobre zabave – uvijek dobro raspoloženog Joleta.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Preko dvije tisuće obožavatelja splitskog pjevača, u glas je pjevalo poznate hitove kao što su 'Kada žene tulumare', 'Remek djelo', 'Zove, zove, Jole Jole"' 'Kamatarka'. Očekivano, vrhunac atmosfere uslijedio je na prve taktove aktualne uspješnice ''Pijanica nisam'' koja je obilježila sve dobre fešte ovoga ljeta. Miljenik zagrebačke publike još je jednom dokazao da može napraviti ludu zabavu gdje god se pojavi.

Veliki estradni prijatelji upoznali se za šankom, a sada plešu svadbeni ples

Zabava je trajala do dugo u noć, a obožavateljice su popularnog Splićanina vraćale dva puta na bis uz skandiranje njegovog imena. Jole će predstojeće blagdane imati radno, kao i svake godine. Pa će tako za Božić pjevati u Buzetu, dok će za doček Nove godine zabavljati svoju publiku u Mostaru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene