Pjesmu ‘’Gadna navika’’ ekranizirao je mladi fotograf i redatelj Vito Hordov.

Galerija


Niz energičnih i zarazno optimističnih pjesama Jessica nastavlja s još jednim singlom ‘Gadna navika’. U dosad objavljenim singlovima Jessica je već ostvarila suradnje s renomiranim imenima glazbene scene poput Ivana Dečaka iz grupe Vatra, poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, zagrebačkim reperom Matejem Dučkićem Suicidalom te mladim YouTuberom Lay Z-em, a vjeran suradnik od njezinih glazbenih početaka je i poznati producent Silvio Pasarić (SIPA Studio) koji je ujedno autor glazbe, teksta, aranžmana i produkcije nove pjesme ‘Gadna navika’ koja je napisana u ladici čekala nekoliko godina dok je nije čula Jessica prilikom snimanja u njegovom studiju.

Vezani članci Bend Lege Popularni bend Lege nakon godinu dana pauze vraća se na scenu s lijepom baladom Nikolina Tomljanović Nikolina Tomljanović je publiku novim pop country singlom 'Želim da si tu' povela na putovanje sve do Nashvillea

‘’Jako mi je drago da će ljudi napokon čuti ovu pjesmu, ja sam je čula prije tri godine po prvi puta i potpuno sam se zaljubila u nju na prvo slušanje – pjesma je vesela, zabavna, baš ono što nam sada svima treba. Čula sam je jednom kod Silvija kad sam snimala jednu drugu pjesmu i nisam je mogla izbaciti iz glave, tako da sam znala odmah da će mi prirasti srcu. Silvija sam nazvala dan nakon i pitala ga ‘’Kad si slobodan? Kad mogu doći u studio? Uvijek kad dođem u SIPA studio osjećam se kao da sam doma, a svaka suradnja s njim je opuštena i neforsirana, a to se najbolje čuje i u pjesmama na kojima zajedno radimo’’, poručila je Jessica iz Dublina gdje trenutno studira na Pulse Collegeu audio i muzičku tehnologiju, a gdje su i brojni poznati glazbenici poput U2, Rolling Stonesa, Kylie Minoque, Eda Sheerana i brojni drugi snimili svoje albume.

‘’Otišla sam u Dublin u jesen 2019. s ciljem da završim muzičku produkciju na Pulse Collegeu koji traje četiri godine.. Zanimalo me kako stvari funkcioniraju i s druge strane stakla jer ja kao pjevač kad odem u studio, uvijek sam ona koja pjeva i nikad mi nisu bile jasne sve te terminologje koje su koristili producenti. Oduvijek me zanimao i taj aspekt I taj dio posla pa je upravo i to razlog zašto sam odlučila doći u Dublin i završiti fakultet za muzičku produkciju’’, kaže nam Jessica iz svog doma u Dublinu gdje se i ona nalazi u karanteni i poput svih nas čeka da sve ovo prođe, ali nam zato šalje dašak dobre glazbe koja neodoljivo podsjeća na ljeto koje, bez obzira na sve – svi mi jedva čekamo!

Pjesmu ‘’Gadna navika’’ ekranizirao je mladi fotograf i redatelj Vito Hordov. Spot je snimljen na Brižićevim Dvorima i Školiću u Preku na otoku Ugljanju, a nošnje koje plesačice nose u spotu su tradicionalne otočke nošnje Velog Iža. Koreografiju potpisuje Anja Smoljan, a kreativni tim koji je zajedno radio na spotu su Jessica, Vito Hordov, Eva Buczyinski i Sven Biličić. U spotu su glumile Helena Hordov Melania Miodrag Dubravka Kunić Erika Steffen Nataša Jerićević Branka Mihatov – Hordov. Kameru potpisuju Eva Buczynski i Vito Hordov, a montažu Sven Biličić.

Pogledajte zašto ovu ženu koja je u braku s 20 godina starijim glumcem nazivaju jednom od najzgodnijih na svijetu