Crvena jabuka i njihovi gosti oduševili su publiku u Ciboni.


Crvena Jabuka velikim koncertom u Ciboni nastavila je svoju slavljeničku turneju 'Tamo gdje ljubav počinje' kojom slavi 30 godina postojanja benda. Već prvim koncertima jasno su pokazali što publiku očekuje u nastavku turneje - višesatni koncert, mnogi hitovi grupe, odlični gosti i savršena publika, koja je jedva dočekala da Crvena Jabuka stigne upravo u njihov grad.

Crvena jabuka slavi 30 godina: 'Mi smo oni koji traju!'

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga na beogradskoj televiziji doživjela neugodnu situaciju: "Jao, ja mislila da me Srđan dira" Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Prva natjecateljica koja je napustila show ''Ples sa zvijezdama'' komentirala nam je odluku žirija

Bilo je tu i puno poznatih gostiju koji su zapjevali sa Žerom, poput Željka Bebeka, Enisa Bešlagića, Antonije Šole, Hari Mata Harija, Alena Vitasovića... no svu pozornost otela je Jelena Rozga koja je plijenila pozornost u crnoj seksi haljini. Zgodna pjevačica ostavila je tračeve o svojem ljubavnom životu iza sebe i oduševila publiku u prepunoj Ciboni.

Kako je bilo, pogledajte u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook