ne propustite

Jelena Rozga na X Factoru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Domaća inačica svjetski poznatog glazbenog showa, X Factor Adria, čije je emitiranje diljem regije započelo prije nepuna 3 mjeseca, svakim tjednom donosi nove zanimljivosti.

Pripreme za sutrašnju, četvrtu po redu emisiju uživo naveliko su u tijeku, a produkcija unaprijed otkriva kako će baš u ovoj emisiji nastupiti velika glazbena imena iz regije.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Mlada Ilma Karahmet oduševila nastupom u X Factoru

Jedno od njih je poznata hrvatska pop pjevačica Jelena Rozga koja se, kako doznajemo, rado odazvala pozivu da gostuje u X Factor Adriji i svojim nastupom da podršku svim kandidatima ovog iznimno gledanog TV formata u cijeloj regiji!

Ono što bi hrvatsku publiku moglo najviše zainteresirati je vijest da se od sutrašnjeg datuma, 28.1., otvara linija čijim putem će se moći za svoje favorite glasovati i iz Hrvatske!

Gledatelji iz Hrvatske, korisnici mobilnih mreža T-Mobile, Vipnet i Tele2, moći će glasovati slanjem rednog broja kandidata na broj 85505, po cijeni od 3 kn po poruci. Informacije o rednim brojevima kandidata, kao i načinu glasovanja možete pronaći na službenoj stranici X Factor Adrije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene