Zgodan je

Napokon je otkriveno tko je muškarac u čijem je zagrljaju neki dan bila Jelena Rozga

Jelena Rozga (FOTO: PR) Jelena Rozga (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: PR) Jelena Rozga (FOTO: PR) Jelena Rozga (FOTO: PR) +0 Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga napokon otkrila svoju slabu stranu.

''Uzmem koliko mi daš'' novi je ljetni hit Jelene Rozge, u kojem je napokon otkrila što je to njezina slaba strana. Ususret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala neodoljivu zaraznu pjesmu prepunu pozitivnog životnog veselja, koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s radijskih top-ljestvica.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem se u Jeleninu društvu pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.

"Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put - samo ljubav! Snimanje videospota još dugo će mi ostati u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno - jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje", ističe Jelena o novom projektu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene