Zabava zajamčena

Jelena Rozga oduševila na Jarun Piknik Festivalu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga sinoćnjim je koncertom oduševila brojnu publiku drugog dana Jarun Piknik Festivala.

Uz Nirvanu i ostale Jelenine hitove pjevalo se i plesalo dugo u noć, a popularna Splićanka plijenila je pažnju glasom i stasom na Otoku hrvatske mladeži.
Brojni posjetitelji uživali su i na Urban pozornici uz odličnu svirku mladog benda Neki Novi Klinci, dok su ljubitelji tamburaške glazbe uživali u hitovima sastava Vranac na Etno pozornici.

Pogledaj i ovo ZagrebDox zanimljiv sadržaj Svečano je otvoren jubilarni 20. ZagrebDox: Za festivalsku nagradu Veliki pečat ukupno se natječe 40 filmova

Na središnjoj festivalskoj pozornici večeras će koncert održati Tomislav Bralić i Klapa Intrade, na Urban pozornicu dolazi nam Marijan Ban i Diktatori, a Slavonsku kuću večeras će zagrijati tamburaški sastavi Slavonije.
Festival otvara vrata svim posjetiteljima u 13 sati. Dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na Jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana. U slučaju kiše svi prostori na kojima se odvija glazbeni program su natkriveni.

Za najmlađe tu je veliki zabavni park koji će biti otvoren svih pet dana, igraonice i kino, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane. Za sve ljubitelje sporta organizatori su pripremili besplatnu opremu za badminton i druge aktivnosti. Posjet ovom gastro – zabavnom spektaklu idealan je za zajednički ručak gdje cijela obitelj može uživati u specijalitetima s roštilja, grahu i ostalim piknik delicijama.

U danima vikenda na Jarun Piknik Festivalu očekuje nas Zagreb Adventure Festival koji će u dva dana predstaviti turističku ponudu Hrvatske iz domene pustolovnog turizma i aktivnog odmora kao i cijelu prateću industriju. Penjanje, jahanje, letenje balonima, ronjenje i bojne druge atrakcije bit će besplatne za sve posjetitelje.
Ulaz na Jarun piknik festival tijekom dana je besplatan, a nakon 19h naplaćuje se ulaznica po cijeni od simboličnih 20 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene