Jelena Rozga novom pjesmom 'Nasljednik' zavladat će plesnim podijima.


Iako Hrvatsku ovih dana griju iznadprosječne temperature, lijepa Jelena Rozga dodatno je zagrijala cijelu stvar. Nakon što je uzburkala javnost svojim statusom 'Imamo nasljednika!' na društvenim mrežama, čestitke su joj počele pristizati sa svih strana. No, pjevačica je tek za koji dan otkrila o čemu je riječ. Jelena je tako priznala kako se radi o njezinoj novoj pjesmi.

Jelena Rozga (Foto: PR)

Novu pjesmu i spot naziva 'Nasljednik' imat ćemo priliku čuti u petak točno u podne na njezinoj Facebook stranici. Brzog ljetnog ritma, zarazne pozitivne energije pjesma 'Nasljednik' zasigurno će ovo ljeto biti kraljica plesnih podija i svih zabava.

Jelena Rozga (Foto: PR)

'Pjesma 'Nasljednik' oda je svim samouvjerenim ženama, u svakoj pa tako i u meni krije se jedna alfa žena. To je hrabra, odvažna i privlačna žena koja se dobro osjeća u svojoj koži i poručila bih svim ženama da pronađu tu 'alfa ženu' u sebi', izjavila je Jelena ususret premijeri.
Pjesmu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, dok spot potpisuje redatelj Dario Radusin. Za potrebe spota jelena je odabrala jednodjelni kupaći kostim koji joj savršeno pristaje,no to i nije veliko iznenađenje budući da pjevačica ima odličnu figuru.

Jelena Rozga (Foto: PR)

Iako spot tek treba ugledati svjetlo dana, nije nam promaknula sličnost između Jelene i američke pjevačice Miley Cyrus. Obje dame su polugole i u ruci drže čekić. Kakvu ulogu ima taj veliki čekić u spotu saznat ćemo već u petak.

Miley Cayrus (Screenshot: YouTube)