Jelena Rozga (Foto: PR)
Jelena Rozga (Foto: PR) Foto: PR

Jelena Rozga sretna je što će nakon dugo vremena nastupiti u Zagrebu, a svojim fanovima obećava ludi provod.


Gradskim kuloarima već neko vrijeme proširila se vijest o otvaranju novog kluba koji će na zagrebačku klupsku scenu donijeti novu dimenziju zabave. Mint club & more svečano će se otvoriti ekskluzivnim nastupom, jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Jelene Rozge.

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Korzet i koža: Vamp izdanje poznate domaće slatkice oduševilo njezine obožavatelje Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Nije se mogla suzdržati: Polugolo izdanje Jelene Karleuše oduševilo njezinu imenjakinju Rozgu

Tim povodom, Jelena se jučer u klubu družila s predstavnicima medija i najavila nezaboravan provod o kojem će se sigurno dugo pričati. Bit će ovo gotovo 3 godine da Jelena nije nastupala u Zagrebu, samim time uzbuđenje i iščekivanje je na samom vrhuncu.

''Neopisivo sam sretna i uzbuđena da ću se nakon gotovo tri godine opet družiti sa zagrebačkom publikom, koje sam se iskreno zaželjela. Obećavam ludu zabavu, atmosferu, ples i pjesmu do jutra. Zagrebe, jedva čekam večeras!'', izjavila je Jelena Rozga.

Mint club & more pruža novi koncept zabave u Zagrebu. Restoran i klub u jednom, s naglaskom na živu glazbu domaćih i regionalnih izvođača, Mint je potpuno osvježenje na zagrebačkoj restoranskoj i klupskoj sceni. Rasprostirući se na više od 700 četvornih metara pomno dizajniranog prostora, Mint se može pohvaliti luksuznim i elegantnim interijerom pri čemu su dizajneri mislili na svaki detalj. S dvije etaže i kapacitetom do 1000 ljudi, Mint će zasigurno osvojiti titulu jednog od najljepše uređenih, a istovremeno najvećih klubova u Zagrebu.

Nakon nastupa Jelene Rozge u petak, Mint club & more najavljuje bogat glazbeni program svaki vikend. Tako već u subotu 07.12., direktno iz Novog sada stiže jedan od najpopularnijih bendova regije, Inspiracija bend.