Jelena Rozga (Foto: PR)
Jelena Rozga (Foto: PR) Foto: PR

Jelena Rozga sretna je što će nakon dugo vremena nastupiti u Zagrebu, a svojim fanovima obećava ludi provod.


Gradskim kuloarima već neko vrijeme proširila se vijest o otvaranju novog kluba koji će na zagrebačku klupsku scenu donijeti novu dimenziju zabave. Mint club & more svečano će se otvoriti ekskluzivnim nastupom, jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Jelene Rozge.

Vezani članci Jelena Rozga Bombastično izdanje Jelene Rozge: Dekolte u prvom planu za nastup na beogradskom splavu Jelena Rozga Jelena Rozga oduševila fanove prirodnim izgledom, na licu je imala samo veliki osmijeh od uha do uha

Tim povodom, Jelena se jučer u klubu družila s predstavnicima medija i najavila nezaboravan provod o kojem će se sigurno dugo pričati. Bit će ovo gotovo 3 godine da Jelena nije nastupala u Zagrebu, samim time uzbuđenje i iščekivanje je na samom vrhuncu.

''Neopisivo sam sretna i uzbuđena da ću se nakon gotovo tri godine opet družiti sa zagrebačkom publikom, koje sam se iskreno zaželjela. Obećavam ludu zabavu, atmosferu, ples i pjesmu do jutra. Zagrebe, jedva čekam večeras!'', izjavila je Jelena Rozga.

Mint club & more pruža novi koncept zabave u Zagrebu. Restoran i klub u jednom, s naglaskom na živu glazbu domaćih i regionalnih izvođača, Mint je potpuno osvježenje na zagrebačkoj restoranskoj i klupskoj sceni. Rasprostirući se na više od 700 četvornih metara pomno dizajniranog prostora, Mint se može pohvaliti luksuznim i elegantnim interijerom pri čemu su dizajneri mislili na svaki detalj. S dvije etaže i kapacitetom do 1000 ljudi, Mint će zasigurno osvojiti titulu jednog od najljepše uređenih, a istovremeno najvećih klubova u Zagrebu.

Nakon nastupa Jelene Rozge u petak, Mint club & more najavljuje bogat glazbeni program svaki vikend. Tako već u subotu 07.12., direktno iz Novog sada stiže jedan od najpopularnijih bendova regije, Inspiracija bend.