Popularna pjevačica Jelena Rozga od srca se smijala dok je gledala mjuzikl Crna kuća. Preporučuje svima pogledati ga. Sljedeća izvedba Crne Kuće je u petak, 15. studenog.


Najgledaniji kazališni spektakl u regiji mjuzikl Crna Kuća otvorio je drugu sezonu, a na premijeri se okupila estradna krema: glazbenica Jelena Rozga, glumica Bojana Gregorić Vejzović, Sementa Rajhard, ljepotica Vedrana Linardić i mnogi drugi.

Vezani članci Matea Čorić razgovara s Davorom Fabijanićem - 2 Ovako izgleda samo trećina dokumenata za prijavu pomoći nakon potresa u Zagrebu: "Morali smo angažirati i odvjetnika..." Stacionar Arena I to smo dočekali: U zagrebačkoj Areni više nema nijednog pacijenta, dvorana zasad ostaje samo u pripravnosti

Svojom pojavom posebno je iznenadila Jelena Rozga koja je na predstavu došla odjevena u elegantnu košulju i suknju koja joj je prekrivala koljena. Doista neobičan prizor s obzirom da se Jelena najviše viđa po koncertima na kojima nastupa u ultra kratkim minicama.

>> Jelena Rozga tako dobro nosi ultra kratke hlačice


Tin Samardžić
došao je podržati kolegu iz grupe Saša, Tin i Kedžo, Damira Kedžu, koji igra ulogu zlog biskupa Hudija a za koju je kao i cijeli postava nagrađena ovacijama.

- Dugo sam čekala da uspijem uhvatiti slobodnog vremena i da dođem na Crnu Kuću. Oduševljena sam i moram priznat da sam se dobro nasmijala. Zabavno je, cijeli cast je odličan, preporučam svima, tko već nije, da obavezno pogleda ovaj nevjerojatni hrvatski mjuzikl!', izjavila je oduševljena Jelena Rozga.

Sljedeća izvedba Crne Kuće je u petak, 15. studenog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook