Jelena Rozga nastupala je u Čakovcu na Porcijunkulovu, a njezin koncert mogli ste pratiti uživo na portalu Dnevnik.hr.


Turistička zajednica grada Čakovca organizira najveću kulturno-turističku manifestaciju u Međimurju, Porcijunkulovo, koja se održava u Čakovcu od 31. srpnja do 4. kolovoza 2013. godine.

>> Počelo je Porcijunkulovo!

Vezani članci PR Nove Tisak plus prodavaonice - Rab i Čakovec Jelena Rozga Jelena Rozga u vezi s jednim od omiljenih domaćih chefova? Prijatelji kažu da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni!

Tijekom manifestacije posjetitelje će zabavljati mnoge estradne zvijezde kao što su Neno Belan i Fiumensi, Marijan Ban i Diktatori, Klapa Kampanel, ali i jedna i jedina - JELENA ROZGA.

Koncert započela najvećim hitovima

Jelena je koncert počela hitovima 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Ili ona ili ja', 'Solo igračica', ali i svevremenski hit 'Sve bi seke ljubile mornare' u čemu je publika posebno uživala.

Tijekom pauza između pjesama mnogobrojna publika skandirala je 'Rozga, mi te volimo', što je Jelenu posebno dirnulo.

'Ovo je samo za vas, jedna od mojih najdražih pjesama, vi ste sve moje na svijetu i hvala vam puno na tome', rekla je Jelena, a potom otpjevala hit Magazina 'Minut srca tvog'.

Posebna gošća na koncertu

U jednom trenutku je Jelena tražila da na pozornicu izađe i mala djevojčica imena Lana.

'Ona se zove Lana i mi smo se upoznali prije 3 mjeseca. Ona je čudo jedno! Mama je sigurno slušala Magazin i Rozgu kasnije. Zna sve moje pokrete, sad ćete to vidjeti!', rekla je Jelena, a onda su ona i curica počele plesati i pjevati pjesmu 'Dobitna kombinacija'.

'I kucaju se čaše i sve u zdravlje naše', derala se djevojčica plešući na pozornici s Jelenom Rozgom, a nakon svog nastupa dobila je ogroman pljesak od publike.

'Čudo od djeteta! Ti si Lana zaista savršena', rekla je Jelena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook