Jelena Rozga predstavlja novu pjesmu ''Moje proljeće'', koju potpisuje Emina Jahović.

Galerija


Nova pjesma Jelene Rozge „Moje proljeće“ donosi emociju koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Emotivan tekst i glazbu koji dopiru do srca svih žena potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge postavit će novi standard kada su balade u pitanju.

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli Jelena Rozga (Foto: PR) Rozga iznenadila fanove: Udružila se s Eminom Jahović i predstavila novu pjesmu

Spot prikazuje kako je ova pjesma utjecala na Jelenu. U ekranizaciji ''Mog proljeća“ preplavljena je emocijama i tako vjerno prenosi vlastite osjećaje na publiku da vas njezino izvođenje pjesme tjera da je preslušavate iznova i iznova.

''Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma poseduje vas jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene“, izjavila je Jelena.

Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo publika može pratiti večeras u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom  ''Music Academy Awards“ u Beogradu.

Nakon ovako jakih poruka možemo samo zamisliti kako će Jelena doprijeti do srca publike koja se nalazi na licu mjesta, kako se najavljuje, ovoga velikog spektakla.

Djevojčica koju svi pamte po ovoj jezivoj sceni odrasla je u ljepoticu koja ima problema sa zakonom

Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila