Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skoro četiri mjeseca od izlaska albuma „Voyage“ Jelene Radan, došlo je vrijeme da se isti koncertno predstavi i to u Tvornici kulture u četvrtak, 24. listopada.


Ovaj jedinstveni album okupio je brojne glazbenike koji su pomogli u njegovom stvaranju, a neki od njih pridružit će se Jeleni Radan na pozornici.

Prije svega to će biti Jelenine velike prijateljice Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas koje su ujedno i autorice  glazbe 13 pjesama na albumu, zatim Goran Bošković iz grupe Fluentes, autor „Taking you back“  te Aljoša Šerić iz grupe Pavel koji je napisao stihove i zajedno s Jelenom otpjevao njen aktualni  singl „Blagoslov“ za koji uskoro izlazi i spot.

>> Jelena Radan i Meritas oduševile Dubrovnik!

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Radan i Meritas oduševile Dubrovnik! Slika nije dostupna Romantična vruća ljetna noć uz Jelenu Radan & Meritas

Vizualni dio koncerta upriličit će lutkarica Morana Dolenc i pantomimičar Romano Dautanac.

Na koncertu će uz Jelenu na njenom glazbenom putovanju na četiri jezika, kroz pjesme koje svojim ugođajem dodiruju svojim ugođajem folk, pop, šansonu i fado biti i njeni glazbenici na harmonici, violini, kontrabasu, akustičnoj gitari i udaraljkama: Miroslav Navračić, Emil Gabrić, Ivan Gazibara, Tomi Novak i Josip Konfic.

Da bi „Voyage“ bio putovanje u punom smislu, Jelena je osmislila i nagradnu igru kojom će razveseliti nekoga iz publike i poslati ga na romantično putovanje za dvoje u Budimpeštu u organizaciji agencije Art Travel s kojom Jelena u budućnosti planira i zanimljiva putovanja na odredišta koja album „dodiruje“ svojim izborom jezika.

Zanimljivost koja ovaj koncert čini uistinu intimnim odnosom između Jelene i publike je druženje nakon koncerta na samoj pozornici gdje će Jelena rado potpisati i album svima koji to žele i sakupiti njihove dojmove na papiriću ili u razgovoru. 

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kn tribine i 60 kn parter na ulaznice.hr u Aquarius records, Atlas airtours, Croatia Records, Dancing bear, Tisak i na blagajni Tvornice kulture.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook