Predstava 'Bluzeri narodnjaci' prikazat će se premijerno u subotu u kazalištu Kerempuh. Nov je to uradak iz radionice kazališnog benda Chishche Lishche.


Satiričko kazalište Kerempuh predstavlja najnoviji premijerni naslov - predstavu "Bluzeri narodnjaci" kazališnog benda Chishche Lishche, koja će se premijerno prikazati u subotu, 28. studenog u 23 sata.

Organizatori dijele 2x2 karte za predstavu. Ulaznice dijelimo za najbržih dvoje, stoga na showbuzz@novatv.hr pošaljite osobne podatke i nadajte se da ste bili najbrži!

Vezani članci Cabaret Kerempuhova predstava ''Cabaret preko veze'' obilježava svečanu 50. izvedbu Traži se novi suprug Kerempuhova predstava ''Traži se novi suprug'' obilježava jubilarnu 100. izvedbu

Mnogobrojna pisma obožavatelja, ekstatična publika u zagrebačkim klubovima i pritisak šire javnosti učinili su svoje: kazališni bend Chishche Lishche napravio je novu predstavu za noćnu scenu Satiričkog kazališta Kerempuh! Nakon šest godina lutanja po glazbenim žanrovima ostao je još samo jedan nepokoreni žanr: 'narodnjaci'.

Klikni i otiđi na 'Sevdah u Lisinskom'

Upravo to je glazbena baza novog satirično-bezizlaznog 'showa' iz radionice jedinog hrvatskog stalnog kazališnog benda. Najveći teaser za predstavu može se vidjeti u vidu glumice Mije Anočić-Valentić koja će u predstavi glumiti predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Inspirirani Rat Packom, Monty Pythonom i kafanskom pijankom '(B)luzeri narodnjaci' nude drugačiji oblik zabave u zagrebačkom noćnom životu. Stoga rezervirajte svoje mjesto u foyer-u 'Kerempuha', naručite piće i prepustite se maštovitom prikazu sulude svakodnevice koju vam nudi Chishche Lishche!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook