Pogledajte kako je bilo

Kad se udruže seksi Učiteljice i Jasmin Stavros - 'Nema natrag'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncertna jesen u metropoli započela je na najbolji mogući način, a Green Gold Club u velikom stilu nastavlja s odličnim koncertima i ponosno nosi epitet 'in mjesta u gradu'.

Za odličan provod i nezaboravan početak vikenda ovog puta bio je zaslužan i službeno okrunjeni kralj radijskog etera Jasmin Stavros.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros Odat će mu počast Jasmina Stavrosa danas smo trebali gledati na popularnom festivalu, ali tužne okolnosti spriječile su pjevača da nastavi tradiciju dugu 15 godina

Zbog atraktivnih Učiteljica svi bi se vratili u školske klupe!

Miljenik publike nije ni približno bio umoran, a koncertni spektakl začinio je hitovima 'Ljubomorni ljudi', 'Opala', 'Južnije, manje tužnije', 'Ona me ostavlja' i drugima koje je zajedno sa svojim omiljenim pjevačem pjevala brojna publika. Ipak, ovo nije bio još jedan običan koncert.

Na pozornici zagrebačkog kluba pojavile su se seksipilne i atraktivne Učiteljice koje su zajedno sa Stavrosom otpjevale zajednički hit 'Nema natrag' koji je doslovno pomeo radijski eter. Publika je s velikom euforijom dočekala nastup Učiteljica, koje su istaknule kako je velika čast zapjevati s tako velikom zvijezdom na posebnom mjestu kao što je Green Gold Club.

Do ranih jutarnjih sati uživalo se u koncertnom spektaklu koji je pripremio Jasmin Stavros, te još jednom pokazao zašto su njegove pjesme neizostavan dio zabava, a koncerti jedni od najposjećenijih.

Atmosferu s koncerta pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene