Divni prizori

TKO TO GRLI SEKSI ECIJU? Kršni Stiven nosio ljepoticu zelenim poljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmin Stavros snimio je spot za pjesmu 'Vino nek se toči'.

Nova pjesma "Vino nek se toči" Jasmina Stavrosa siguran je nastavak njegovih prepoznatljivih hitova zbog kojih je i dobio nadimak "kralj domaće zabavne glazbe". Izvrsno raspoložen, promovirajući novu pjesmu, popularni Staki ovoga se puta nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima. Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros "Nek' nitko ne diše…" Pogledajte dirljivu poruku koja je osvanula na grobu Jasmina Stavrosa uoči posebno tužnog dana

"Cijeli život sam pio isključivo vino, a zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam svoje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak", otkrio nam je popularni pjevač, a svojim obožavateljima savjetuje da uživaju u vinu, ali umjereno. Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-ima donio je i novu poslovnu odluku.

Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart. U atraktivnom video-spotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksipilnih glumaca - Ecije Ivušić i Stivena Razmilića.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene