Jasmin Stavros snimio je spot za pjesmu 'Vino nek se toči'.


Nova pjesma "Vino nek se toči" Jasmina Stavrosa siguran je nastavak njegovih prepoznatljivih hitova zbog kojih je i dobio nadimak "kralj domaće zabavne glazbe". Izvrsno raspoložen, promovirajući novu pjesmu, popularni Staki ovoga se puta nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima. Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.

"Cijeli život sam pio isključivo vino, a zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam svoje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak", otkrio nam je popularni pjevač, a svojim obožavateljima savjetuje da uživaju u vinu, ali umjereno. Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-ima donio je i novu poslovnu odluku.

Jasmin Stavros (Screenshot: Youtube)

Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart. U atraktivnom video-spotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksipilnih glumaca - Ecije Ivušić i Stivena Razmilića.