Obožavaju je

MINEA 'skuhala' frku - obožavatelji se naguravali s osiguranjem ispred pozornice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon puna četiri sata svirke iznimno popularne hrvatske zabavne zvijezde u susjednoj nam Deželi slovenski mediji laskavo su titulirali 'kraljevima zabave' upravo po istoimenom novom duetu koji su Jasmin Stavros i Barabe predstavili publici kao iznenađenje na kraju koncerta.

'Slovenska publika i ja se volimo već desetljećima i to nije tajna, a ja sam uvijek oduševljen prijemom kod njih jer pjevamo i skačemo od prve do zadnje pjesme. Ovaj koncert toliko je bio nabrijan, a atmosfera vatrena da ću ga pamtiti cijeli život. Nakon više od 40 godina na sceni prvi put mogu kazati da sam našao ravnopravne nasljednike koji mogu zaluditi publiku, a to su Barabe. Nikad nisam vidio toliko euforije za neke mlađe kolege', rekao je Stavros.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

A kad je pomislio da će se lako izvući i s Barabama krenuti kući odmah nakon koncerta jer su već idući dan u podne imali novu svirku, obožavatelji su ih preduhitrili. Nisu mogli ući u auto dobrih sat vremena jer su morali 'nabaciti' više od sto selfija.

'Jako smo polaskani ovakvim komplimentima legendarnog Stakija, obećajemo da ćemo svakako opravdati to povjerenje koje polaže u nas', istaknuo je skromno pjevač Baraba Tomislav Španić. Njegovom kolegi iz benda, bubnjaru Nikoli Blažinčiću kolegica Minea iste je večeri predvidjela puno uspjeha kod djevojaka vidjevši kako komunicira sa zaluđenim obožavateljicama u prvim redovima.

'Iako sam već nebrojeno puta nastupala na ovako velikim koncertima, publika me svojim postupcima uvijek može raznježiti i učiniti ponosnom. Kad sam čula da me 10 tisuća ljudi želi nadglasati i sa mnom u glas pjevati "rano došli dobri ljudi, prijatelji svi..." zadrhtala sam od sreće i uzbuđenja. Predivan je osjećaj kad se s publikom osjećaš kao jedno. Nije mala stvar nastupiti na ovakvom koncertu i pred ovakvom publikom u najvećoj areni u Sloveniji. Najdirljiviji trenutak koncerta bio mi je kad sam vidjela obožavatelje koji se probijaju kroz prve redove i naguravaju s redarima kako bi mi se približili i uručili prekrasan buket ruža. Takve slatke sitnice i odnos s publikom uvijek su mi dokaz da sam ispravno izabrala', istaknula je Minea nakon završetka uspješnog koncerta koji će dugo pamtiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene