Na našem portalu mogli ste pratiti nastup klape Intrade i Tomislava Bralića s Jarun Piknik Festivala!


Tomislav Bralić i klapa Intrade, jedna od najpoznatijih naših klapa sinoć je nastuilaa na Jarun Piknik Festivalu!   Uz zvukove najbolje hrvatske klape na zagrebačkom 'moru' posjetitelji su mogli uživati i u 'Danu od ribe'.

Dok su nas Tomislav Bralić i klapa Intrade zabavljali na glavnoj Pikinik pozornici, na onoj s rock glazbom posjetitelje je zabavljao popularni Marijan Ban i Diktatori.

>> Jelena Rozga oduševila na Jarun Piknik Festivalu!

Vezani članci Sabire Plaku (85) već 30 godina čuva kip bivšeg komunističkog diktatora Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan" Pravilno disanje i bolesti - 5 Disanjem započinje život, ali s vremenom zaboravimo kako se to radi pravilno. No, postoji rješenje: "Nisam mogao sastaviti dvije riječi, a sad normalno pričam"

Nakon velike i izvrsno posjećene američke turneje Tomislav Bralić i klapa Intrade vratili su se pred Zagrepčane na najbolji mogući način - koncertom na otvorenom na prekrasnom Jarunu.

Klapa Intrade djeluje od 1985. godine. Tomislav Bralić sjajni je zadarski pjevač sa specifičnim mističnim baritonom svojim pjesmama i interpretacijom osvaja srca publike s glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje. Svaka njegova izvedba ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Dan od ribe na Jarunu Piknik Festivalu nudi sve vrste riba u raznim kombinacijama koje su samo dio bogate gastro ponude najboljih majstora roštilja. Ova petodnevna gastro – zabavna priča donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Jarun Piknik Festival jedinstveni je koncept koji dnevno predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a navečer pretvara Jarun u veliku pozornicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook