Jarun Piknik Festival

Klapa Intrade oduševila tisuće posjetitelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na našem portalu mogli ste pratiti nastup klape Intrade i Tomislava Bralića s Jarun Piknik Festivala!

Tomislav Bralić i klapa Intrade, jedna od najpoznatijih naših klapa sinoć je nastuilaa na Jarun Piknik Festivalu!   Uz zvukove najbolje hrvatske klape na zagrebačkom 'moru' posjetitelji su mogli uživati i u 'Danu od ribe'.

Dok su nas Tomislav Bralić i klapa Intrade zabavljali na glavnoj Pikinik pozornici, na onoj s rock glazbom posjetitelje je zabavljao popularni Marijan Ban i Diktatori.

Pogledaj i ovo Marijan Ban - 4 pa ovo je pravi hit! Marijan Ban više se ne pojavljuje u javnosti, ali evo kako svoje fanove redovno zabavlja na društvenim mrežama!

>> Jelena Rozga oduševila na Jarun Piknik Festivalu!

Nakon velike i izvrsno posjećene američke turneje Tomislav Bralić i klapa Intrade vratili su se pred Zagrepčane na najbolji mogući način - koncertom na otvorenom na prekrasnom Jarunu.

Klapa Intrade djeluje od 1985. godine. Tomislav Bralić sjajni je zadarski pjevač sa specifičnim mističnim baritonom svojim pjesmama i interpretacijom osvaja srca publike s glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje. Svaka njegova izvedba ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Dan od ribe na Jarunu Piknik Festivalu nudi sve vrste riba u raznim kombinacijama koje su samo dio bogate gastro ponude najboljih majstora roštilja. Ova petodnevna gastro – zabavna priča donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Jarun Piknik Festival jedinstveni je koncept koji dnevno predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a navečer pretvara Jarun u veliku pozornicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene