Hrvatska verzija slavnog mjuzikla doživjela je svoju premijeru u petak u varaždinskoj Areni, a osim Pamele Ramljak u glavnim ulogama briljirali su i Max Hozić, Bojan Jambrošić i Kim Verson.


Prije nekoliko dana u varaždinskoj Areni održana je premijera poznatog mjuzikla 'Jadnici' u organizaciji međunarodnog kazališta Cornerstone Arts Hrvatska. U glavnim ulogama izvrsni su bili Pamela Ramljak, Max Hozić, Bojan Jambrošić i Kim Verson.>> Dani (pre)mršavosti su iza nje: Napokon dobila na težini!


Trideset i sedam pjevača i glumaca odigralo je ovu veliku predstavu pod redateljskom palicom Richarda Monteza. Arena je u petak bila puna, a veliki broj uzvanika došao je i iz Zagreba podržati ovu mladu i entuzijastičnu ekipu.

Vezani članci Kim Verson, Bojan Jambrošić (FOTO: Josip Ninković) Na vrućem pijesku: Bojan i Kim opet skupa! ''Nismo uzalud ovom cestom hodali'' Slika nije dostupna Premijerna izvedba Pepeljuge oduševila Zagrepčane

Glavnu žensku ulogu, ulogu Fantine, besprijekorno je odradila Pamela Ramljak, a Maxu Hoziću se ostvario san kada je dobio ulogu Jean Valjeana, jer se toj ulozi nada već godinama. Kim Verson odglumila je ulogu Eponine, strašno zaljubljene u Mariusa, kojeg je odglumio Bojan Jambrošić.Osim navedenih poznatih zvijezda mjuzikla, izvanredne uloge odglumili su i Henrik Šimunković u ulozi inspektora Javerta, Marina Šubarić kao Cosette, Nuša Lipovec kao Gavroche, Irena Matas i Igor Baksa kao Madame i Monsieur Thenardier te mnogi drugi.

Varaždinska Arena, koja ujedno slavi svoju petu godišnjicu postojanja, bila je izvrstan domaćin 'Jadnicima' i brojnoj publici koja je ovacijama podržala svaku izvebu ovih mladi i izvrsnih pjevača.

'Jako sam zadovoljna kako je sve prošlo. Uživala sam glumeći Fantine iako moram priznati da sam imala popriličnu tremu prije same premijere. Cijela ekipa je bila izvrsna i stvarno smo se jako dobro zabavljali tijekom svih proba, ali i tijekom same izvedbe. Reakcije publike su jako dobre i to me zapravo najviše veseli. Stvarno smo se naradili, ali trud se isplatio', izjavila je Pamela Ramljak nakon održane premijere.

'Jadnici' su mjuzikl koji je do sada vidjelo 65 milijuna ljudi u 42 zemlje, te koji i nakon 28 godina uzastopnog prikazivanja na prestižnim svjetskim pozornicama ne prestaje obarati sve rekorde. Isto tako, dobar prijam se očekuje i od domaće publike. Ova izvedba mjuzikla prva je u Hrvatskoj nakon više od 20 godina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook