Vrući ritam

IZNENAĐENJE Odi na tečaj salse BESPLATNO

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Našim smo čitateljima priredili iznenađenje. Čeka vas škola sambe! Naučite jedan od najpopularnijih plesova na svijetu.

Želiš u školu SALSE? Možeš otići potpuno besplatno i uživati u vrućim ritmovima. Sve to povodom svjetskog dana plesa. Onaj kojeg slučajnim odabirom izaberemo, ovo će mu se izneđenje uručiti na Latino-Gipsy Fiesti u sklopu Svjetskog dana plesa u Green Goldu dana 29.4.2016. Škola sambe se može iskoristiti u vremenskom razdoblju od 1.5.2016. do 31.12.2016.(ljetna stanka 1.6.-1.9.2016.).

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Club Lanci, maske i kavezi - najizazovniji poziv u Green Gold Club

Postupak je jednostavan. Klikom OVDJE odete na našu facebook stranicu. Lajkajte ju, a potom nam u inbox pošaljite zašto biste baš vi trebali otići u školu sambe. Budite kreativni, ostavite svoje osobne podatke, a onome koga odaberemo, javit ćemo u inbox da je sretnik koji je uspio dobiti iznenađenje od nas.

Zaplešite na Svjetski dan plesa na Latino-Gipsy fiesti uz salsa plesače i band GITANO

Za svjetski dan plesa 29.4.2016. Green Gold Club pripremio je vruću latino-gipsy plesno-koncertnu večer koju ćete dugo pamtiti! Ekskluzivno, nakon nekoliko godina izbivanja s domaće scene, latino band Gitano nakon mnogobrojnih inozemnih turneja i koncerata nastupit će pred zagrebačkom publikom. Ova posebna latino-gipsy večer oslobodit će sve pokrete u vama, a uz band Gitano na plesnom podiju prdružit će se i članovi SALSA Plesnog Centra, te mnogobrojni plesači, uz koje ćete postati pravi plesni virtuoz.

Uz ovakve energične muzičare u paketu za najsavršeniju plesnu noć dolaze i vrhunski plesači SALSA Plesnog Centra, škole koja je nakon 12 godina rada i otvaranja kao prve salsa plesna škole u Hrvatskoj, odškolovala generacije i generacije hrvatskih salserosa. Salsa P.C. je ponosni nosioc Salsa Groove party, plesnjaka koji je već dugi niz godina predstavlja mjesto susreta, druženja, zabave i naravno plesa. Za 29.4. 2016 Svjetski dan plesa pripremit će "battle" band vs publika i osnovnu školu salse za početnike, prije i poslije nastupa Gitana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene