Kreativni je tim dubrovačkog Culture cluba Revelin pripremio veliko iznenađenje.


 Naime, odlučili su s jedne strane publici ponuditi još jedan, dodatni dan Revelin festivala koji je zadnja tri dana rušio rekorde posjećenosti, a s druge strane upriličiti svom resident DJu, spektakularnu proslavu međunarodnog uspjeha.

Naime, kao što smo izvještavali, mladi je dubrovački DJ Djivo Bjelančić, a.k.a. dBA, ovih dana dobio svoj prvi ugovor s Universal music publishingom, što je, nada se mladi Dubrovčanin, početak svjetske karijere i još jedno veliko priznanje jednom od sto najboljih klubova na svijetu. Zato će večeras, u nedjelju uoči blagdana, na dodatnoj večeri Revelin festivala, Djivo rasplesati, pa i častiti publiku. Naime, svi će domaći gosti večeras, 14. kolovoza, na večer nazvanu 'Bonus night - Djivo's celebration', imati besplatan ulaz.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Osim toga, uz deset prvih boca pića, dijelit će se ulaznice za nastup planetarno popularnog DJa, Claptonea, 19. ovog mjeseca, a nabavljene su i publici će biti dijeljene, maske ptice po kojima je Claptone prepoznat u svijetu. Dakle, Revelin festival, nakon nastupa Fedde Le Granda, Alex Adaira i Joea Stonea, traje i četvrti dan, velikim slavljem mladog dubrovačkog DJa!

Culture Club Revelin (Foto: PR)