Vrhunski i luksuzni automobili uvijek su mamili svojim izgledom, baš kao i lijepe djevojke. Evo što vas čeka na Garage Auto Showu u Zaprešiću!


Uz lijepe djevojke, koje su nezaobilazan dio ovakvih događanja, Garage Auto Show donijet će niz noviteta I iznenađenja nesvakidašnjih za jedno ovakvo događanje, ali svakako osvježavajuće za već ustaljene norme koje se događaju na velikim sajmovima automobila.

Vezani članci Ecija Ivušić Ecija uz staru fotografiju priznala koji su njezini strahovi i ispričala sve o odgođenom putovanju Ecija Ivušić U jednoj od manjih haljina koju ima pokazala noge: Eciji zafalilo pažnje, ali našla je način da ju dobije

>> Nećete vjerovati što Dita Von Teese ovim seksi fotkama pokušava prodati!

Garage Auto showu uz predstavljanje svih vodećih svjetskih automobilskih marki ponudit će I atraktivne revije, nezaboravan show program noćnog kluba Gallery, velike igraonice za najmlađe i cjelodnevnu zabavu za cijelu obitelj.

Lice ovogodišnjeg Garage Auto Showa je atraktivna Ecija Ivušić koja je pred objektivom fotografa Tomislava Dolenca i pod kreativnim vodstvom Viktora Drage. Ispred Ferrarija je izgledala spektakularno otkrivajući tako samo mali dio raskoši koji očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg Garage Auto Showa u Zaprešiću.

A Garage Auto Show neće biti tek obična izložba automobila jer uz 200 novih automobila svi posjetitelji moći će u posebnom dijelu centra vidjeti najluksuznije automobile svijeta, dok će na cestama oko centra svi zainteresirani imati priliku isprobati gotovo 150 demo automobila i sjediti za upravljačem vozila o kojima su nekada samo sanjali.
Ulaz je slobodan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook