"Zvonimirova ulica"

Izabela Martinović novom se pjesmom vratila u tinejdžerske dane prvih ljubavi

Izabela Martinović Izabela Martinović PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Martinović +0 Izabela Martinović Galerija

Vrijeme karantene mnogi su glazbenici proveli stvarajući nove pjesme, a ništa drugačije nije bilo ni u slučaju Izabele Martinović.

Splitska pjevačica posebnog glasa Izabela Martinović objavila je novi singl "Zvonimirova ulica" za koji je snimila i spot, a radi se o pjesmi koja je logičan nastavak njezinih dobro znanih melodija.

Pogledaj i ovo Izabela Martinović Spomenula i sestru Danijelu Izabela Martinović iskreno o novoj stranici u životu i ljubavi: "Ovo je već neka veza koja te na jedan drugi način ispunjava"

"Snimanje pjesme se dogodilo nakon izolacije izazvane pojavom korona virusa. Nakon tri mjeseca jedva sam dočekala da mogu ući u studio i početi rad na pjesmi, koja mi se svidjela na prvu baš po svojoj iskrenosti i nevinosti. Priča koja me vratila u tinejdžerske dane prvih ljubavi. Stoga mislim da se svatko može prepoznati u pjesmi te se prisjetiti svojih ljubavi", ispričala je Izabela.

Pjesma prati priču o važnosti samo jednog dodira i pogleda u prolazu. Tekst je napisao Veselin Vetma i dio je njegove treće zbirke poezije koja će svjetlo dana ugledati u rujnu ove godine, a pjesmu je uglazbio njegov prijatelj, pijanist Marin Limić. Glavni i izvršni producent je Marin Krešimir Limić (Stijene) dok je miks i mastering napravio Aleksandar Valenčić. Za singl je Izabela snimila i spot, a otkrila je i pozadinu svega.

"Spot je snimljen na prekrasnim lokacijama grada Solina te je autor stihova i opisao svoju priču koja je vezana za solinsku Zvonimirovu ulicu,te na otoku Čiovo kraj crkvice i svetišta Gospe od prizidnice i u svečanom salonu hotela Park Split", kaže pjevačica.

Snimatelj i redatelj spota je Boštjan Vučak iz studija "Bora" u Splitu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 +2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Celebrity Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene