Ivica Klarić zatvorit će višednevni modni događaj koji će na Zagrebačkom velesajmu trajati od 17. do 21. ožujka.


Ivica Klarić svoju će novu kolekciju modnog branda IK studio predstaviti na nadolazećem Bipa Fashion.hr-u, u subotu, 21. ožujka.

Vezani članci Miran Kurspahić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Neki od najpoželjnijih domaćih frajera nosili reviju Ivice Klarića: Tri su zauzeta, jedan je slobodan Ana Maria Ricov (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Finale Bipa FASHION.HR-a obilježile revije poznatih modnih dizajnera i jedno posebno slavlje na pisti

Ove je sezone dizajner, koji s pravom nosi titulu omiljenog među Hrvatima, usredotočen na kolekciju za jesen/zimu 2015./16. i dandy muškarca. Što točno pod time misli, publika će imati priliku saznati iz prve ruke finalne večeri ovog modnog događaja, a Klarić daje naslutiti kako je temelj kolekcije u engleskoj klasici i bezvremenosti.

Poznat po tome što za izradu vrhunskih odijela koristi najbolje tkanine i pribor, zbog čega ga često nazivaju kraljem hrvatske mode, neprestano ulaže u nove tehnologije jer razvoj finoće tkanina mora pratiti i najsuvremenija tehnologija izrade. U publici će zasigurno i ovog puta biti brojni obožavatelji Ivice Klarića koji neće propustiti ovaj vrhunski modni doživljaj i jedinu reviju namijenjenu isključivo muškarcima.

Ivica Klarić zatvorit će višednevni modni događaj koji će na Zagrebačkom velesajmu trajati od 17. do 21. ožujka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook