Bajke u pjesmama

Ivana Radovniković nastupit će na 189. Samoborskom fašniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U nedjelju će Samoborce i Samoborke zabavljati Ivana Radovniković!

Najavljen kao najluđi fašnik kontinentalne Hrvatske, 189. Samoborski fašnik i ove godine priprema odličnu zabavu, maštovite maske i poseban glazbeni program.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković - 3 evo kako izgleda danas Karijeru joj je lansirao prvi hrvatski talent show, na neko se vrijeme povukla sa scene, a vratila se još jača nego prije!

Počinje fašničko ludilo – maskirat će se i Mario Petreković

Tako će, između ostalih kolega, na glavnoj pozornici ove nedjelje, 08.02., nastupiti Ivana Radovniković koja će uz glazbeni program, najmlađima predstaviti svoje prvo dječje izdanje 'Bajke u pjesmama', objavljeno tijekom prosinca.

'Fašnik mi je jedno od najdražih razdoblja godine zbog maškara koje me jako podsjećaju na djetinjstvo i koliko smo se kao djeca voljeli maskirati u neke nam drage ili smješne likove i takvi obilaziti ulice pjevajući za slatkiše i sitniš. U Samoboru sam vec bila na Fašniku maskirana i s društvom, ali ovo je prvi put da nastupam i baš se veselim predstaviti klincima svoje 'Bajke u pjesmama', rekla je Ivana Radovniković.

Nakon nastupa u Samoboru, subotu nakon, 14.02., Ivana će se ponovno zamaskirati u njoj najdraži lik i razveseliti sve prisutne na dječjem Svetonedeljskom fašniku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene