premijera spota

Ivana Radovniković i njezina prijateljica u novom spotu otkrile imena prvih simpatija

Ivana Radovniković Ivana Radovniković PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Radovniković Ivana Radovniković +0 Ivana Radovniković Galerija

Novi singl "Pamtiš li", koji Ivana Radovniković predstavlja javnosti, donosi i videospot.

Našu poznatu pjevačicu i kantautoricu Ivanu Radovniković te uspješnu glumicu Tihanu Lazović povezuje prijateljstvo od malih nogu, ali i još nešto.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković ''Pa da, tako je...'' Jedna činjenica o pjevačici Ivani Radovniković javnosti je malo poznata, a otkrila je i još poneki detalj o svojim navikama

Obje pamte imena svojih prvih simpatija, i to onih iskrenih dječjih simpatija koje su im obje stvarale leptiriće u trbuhu. Povodom nove pjesme koju je ovih dana objavila Ivana Radovniković, naziva ''Pamtiš li'', cure su imale zadatak prisjetiti se imena svojih prvih simpatija. I dok je Ivana u spotu za spomenutu pjesmu otkrila da se rumenila zbog jednog Marka, Tihana je sramežljivo otkrila ime Dragutin.

Upravo ovom pjesmom ''Pamtiš li'', Ivana nastavlja s predstavljanjem novih pjesama, koje je stvarala tijekom pauze, a kojom ujedno najavljuje novi album, čiji se izlazak očekuje tijekom ove godine.

I dok je posljednjom pjesmom ''Lavine'' dotakla i javnosti dala najintimnije od sebe, osjećaje koji je po prvi puta osjetila dok je postala majka, ovom pjesmom Ivana i dalje želi njegovati vrijednosti koje su nam svima na prvom mjestu, obitelj i prijatelji.

"U pjesmi 'Pamtiš li' riječ je o punokrvnoj pop pjesmi koja će vas zasigurno osvojiti svojom melodioznošću, ali i potaknuti na prisjećanje na neke slatke, prošle, životne trenutke. Naime pjesma govori o prvim ljubavima, sjećanjima na "dane nevinosti" kada smo dječjom naivnošću i cijelim srcem jednostavno se vezali uz ljude, mjesta i trenutke", komentira autorica pjesme.

Novi singl "Pamtiš li", koji Ivana predstavlja javnosti, donosi i videospot. Zanimljivi dokumentaristički uradak upotpunili su Ivani bliski ljudi koji se prisjećaju svojih prvih ljubavnih fascinacija. Naime, držeći papire u rukama na kojima su imena njihovih prvih simpatija, oni sa svima nama dijele svoje prve ljubavne priče. U spotu se osim glumice Tihane Lazović, pojavljuje i dio zbora "Zagrepčanke i dečki", vokalno-instrumentalni sastav "Amorose", voditeljica Josipa Rupić, menadžerica Lida Hamar Paladin iz Hamar Media agencije i drugi. "Hvala od srca svima u spotu koji su posudili na trenutak svoje uspomene i prisjetili se nekih imena koja će za njih uvijek ostati u najljepšem sjećanju", zahvaljuje se i ovim putem Ivana.

Spot je snimao Krešimir Čižmek u Sound Station Studiju u Zagrebu. U stvaranju pjesme sudjelovali su Ivan Škunca kao aranžer i gitarist, Filip Gjud na klaviru, Marko Klarić na bubnju, Dario Sabo na basu te Iva Smojver, Mateja Bunčić i Martina Pustićki kao prateći vokali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene