"ako si muško"

Napokon je tu! Ivana Kovač postala lik iz crtića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Kovač ili "ženski Zečić", kako je od milja neki zovu, publici predstavlja svoj novi, drugačiji spot za pjesmu "Ako si muško".

Ivana Kovač ima novi singl "Ako si muško". Glazbu potpisuje Dražen Zečić, tekst Bratislav Zlatanović, a aranžman Eduard Botrić. Ovo je još jedna pjesma koja dokazuje da Ivani Zečićeve pjesme odlično leže, te da su pjesme "Bila boja", "Da se opet rodim" i "Mala mafioza" dobile opasnu konkurenciju!

Pogledaj i ovo Mišo i Ivana Kovač "Na Mount Everestu" Legendarnog Mišu Kovača dugo nismo vidjeli, a sada ga je kći Ivana pokazala u nesvakidašnjem izdanju!

Za ilustracije u ovom spotu se pobrinuo Krešimir Biuk, a animacijski ih je posložio Dado Pokec.
Uvijek nasmijana, Ivana širi svojim pozitivnim stavom dobre vibracije što publika uvijek prepozna. Povodom izlaska novog spota je izjavila "Ovo mi je prvi animirani spot. Uvijek su mi se sviđali jer u njima stvarno možeš svašta. Prepustila sam ga Dadi i Kreši jer sam upoznata s njihovim radom do sada. Malo smo ga dugo radili, potrajalo je ali eto... napokon je tu!"

Pjesma "Ako si muško" je prava temperamentna pjesma s puno ritma, idealna za ljetne fešte i zato ne sumnjamo da će se puštati uzduž obale u nadolazećim toplim mjesecima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene