novo novo

Ivana Kovač predstavila novu pjesmu 'Ludilo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Kovač novom brzom pjesmom 'LUDILO' počinje rad na svom drugom studijskom albumu.

Krajem prošle godine objavila je svoj album prvijenac 'Crno vino, crne oči', a samo nekoliko dana od objavljivanja, na službenoj listi najprodavanijih albuma, upravo je taj album postao najprodavaniji. Dok je nekoliko tjedana nakon i dalje držao prednost u najprodavanijim albumima zabavne glazbe.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač u emisiji Zdravlje na kvadrat Otkrila nepoznate detalje o sebi Ivana Kovač dotaknula se prošlosti i priznala da je mogla nešto drugačije napraviti: "Što je bilo, bilo je…"

Ivana Kovač i Mejaši imaju novi ljetni hit 'Ludilo'

Došlo je vrijeme za novu pjesmu kojom Ivana i službeno najavljuje rad na svom drugom studijskom albumu. Nakon posljednje pjesme 'Jao meni', isti tim autora nastavio se i na ovoj novoj 'LUDILO'.

Glazbu potpisuje Denis Dumančić, dok mu se na tekstu pridružio i Nikola Bosilj (iz Mejaša). Aranžman je radio Branimir Mnihaljević. Upravo ovom pjesmom Ivana Kovač predstavlja se na ovogodišnjem CMC festivalu.

-Pjesma je nastavak suradnje sa Denisom Dumančićem koji je radio i zadnji singl "Jao meni" s tim da se sada u ekipu kao tekstopisac uključio i Nikola iz Mejaša. Branimi Mihaljević je kao aranžer zaokružio cijelu priču i dobili smo veselu, plesnu, pozitivnu, pravu ljetnu zezalicu. U meni izaziva pozitivan osjećaj koji će se, nadam se, prenjeti i na publiku - rekla je Ivana Kovač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene