glamurozna zabava

Ivana u izdanju u kakvom je ne viđamo često

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“ zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je u Rimskim termama.

Novi singl „Ranjena“ vratio je na top liste Ivanu Banfić-pjevačicu koja je nekada visoko kotirala na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ivana se okušala u svim žanrovima u kojima je jednako uspješno plivala, a novi singl „Ranjena“ muzički je na tragu njenog velikog hita sa Dinom Merlinom „Godinama“. Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“ zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je u Rimskim termama.

Pogledaj i ovo showbuzz SHAKE IT! Tko kaže da twerkaju samo žene? Pogledajte kako to radi vama dobro poznati frajer!



„Već sam imala viziju kako bi spot za novu pjesmu trebao izgledati, a kad sam prvi put uživo vidjela Rimske terme shvatila sam da ga želim tamo snimati. Rimske terme zaista su posebne i cijeli prostor odiše nekom pozitivnom energijom, tu se osjećam kao doma. Priroda oko njih je prekrasna, oduševljena sam sekvojama i parkom s energetskim točkama, a bazeni su bez premca najljepši koje sam ikada vidjela“, objašnjava Ivana.

Dio spota sniman je i u prostranoj sobi koja ima jacuzzi, na terasi s koje se pruža zadivljujuć pogled na okolna brda i rijeku Savinju te u bazenu koji izgledom podsjeća na one antičke u kojima su svoje tijelo i dušu prije više od 2000 godina njegovali stari Rimljani. Maske koje su lajtmotiv spota unikatan su rad akademskog kipara Tihomira Marinkovića i savršeno su se uklopile u mističan prostor povijesnog dijela Rimskih termi.

Autor pjesme „Ranjena“ je Ante Pecotić, jedan od najproduktivnijih autora na sceni, producent je Haris Čustović, a režiju potpisuje Dino Senčar. Ivana baBnfić ovako je opisala pjesmu i spot: „

'Pjesma govori o ženi koja unatoč tomu što je svjesna da je njezina veza 'promašena stvar', odbija nešto promijeniti, odnosno krenuti dalje sama. Svatko će pronaći za sebe poruku u toj pjesmi i doživjeti ju na svoj naćin. Puno je danas takvih sličnih situacija, pogotovo među ženama, a koje ostaju zakačene u lošim vezama, a drži ih strah od promjene i misle da dalje ne mogu same, da im je potreban netko da bi živjele i egzistirale, što je pomanjkanje vjere u život i sebe, pa pristaju na kompromise...što znači, ne znam voljeti sebe. Jer ako znaš tko si i kako voljeti sebe onda sigurno ne pristaješ na to da provedeš život s osobom i s kojom ti je loše.

Ivana Banfić koja će uskoro proslaviti 25 godina svoje karijere odlučila je publici ponuditi hedonističku bajku, kako vizualnu tako i glazbenu, koju je vješto zapakirala u spot koji će vas zavesti prekrasnim ambijentom Rimskih terma, raskošnim haljinama te emocionalnom melodijom i tekstom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene