Novi singl

Ivan Zak progovorio o prošlim vremenima – poslušajte singl "Idu dani"!

Ivan Zak (Foto: PR) Ivan Zak (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Zak (Foto: PR) Galerija

Spot je sniman u ukolici Zaprešića, a glavnu žensku i mušku ulogu odigrali su Valentina Walme i Tomislav Horvat.

Glazbenik koji zadnjih godina niže uspjeh za uspjehom ponovno je pripremio nešto posebno za svoju vjernu publiku. Inspiraciju starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi sjetimo sa sjetom, Ivan Zak pretočio je u novu pjesmu "Idu dani" u izdanju Hit Recordsa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

Ovo je prva pjesma koju Ivan snima u svom novom studiju La Bamba, s najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, a koja će se naći na njegovu novom albumu.

"Pjesma 'Idu dani' dolazi iz moje autorske radionice, s obzirom na to da je moja malenkost zaslužna za glazbu, tekst i aranžman. Posebno sam ponosan što je ovo prva skladba iz mojeg novog studija 'La Bamba'. Nakon duže stanke u tom studiju, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album. Pjesmu prati i videospot snimljen u režiji Daria Lepoglavca."

Spot je sniman u ukolici Zaprešića, a glavnu žensku i mušku ulogu odigrali su Valentina Walme i Tomislav Horvat. "Idu dani" pogledajte i poslušajte na YouTube kanalu Ivana Zaka. Beskrajni niz koncerata uz krunu dosadašnje karijere, spektakularni nastup u prepunoj Areni Zagreb, odlični hitovi, finale izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica, sa pjesmom "Da si tu", Ivanu su dodatni vjetar u leđa i motiv za daljni rad i napredak u svakom pogledu.

Sigurni smo kako će i ova skladba, kao i protekle uspješnice, pokupiti same pohvale i simpatije, te pronaći put do srca fanova, koji jedva čekaju svaki novi Ivanov glazbeni projekt.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene