Tulum do jutra

Ivan Zak oduševio publiku na Danima piva u Karlovcu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Večeras spektakularno zatvaranje koncertom Jelene Rozge!

Dani piva u Karlovcu ove godine ispunili su sva očekivanja posjetitelja, koji su imali prilike uživati u bogatom programu sjajnih glazbenika. Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobar provod Najznačajniji pivski festival u Hrvatskoj - 'Dani piva Karlovac 2014.' od 22. do 31. kolovoza!

Sinoćnjim koncertom, šarmer u pjesmama, a energičan na pozornici Ivan Zak, doslovno je raspametio i bacio u delirij pripadnice ljepšeg spola.

Svojoj publici pjevač je još jednom priredio večer začinjenu najvećim hitovima 'Bolja od najbolje', 'Naučila si me', 'Ilegala', 'Tko mi te krade', 'Škripi veza', 'Usne varane', aktualnim hitom 'Duguješ mi ljeto', koji je obilježio ovo ljeto, te brojnim drugim pjesmama.

Jole velikim hitovima protresao Karlovac, večeras nastupa Ivan Zak!

Jedan od najangažiranijih izvođača koji u posljednje vrijeme niže same uspjehe u cijeloj regiji, publiku je odličnim nastupom zagrijao od samog početka, pa sve do kraja, a za sve one koji su propustili koncert donosimo fotogaleriju Filipa Treznera.

Večerašnjim spektakularnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge završavaju 28. Dani piva u Karlovcu!

Stoga, okupite društvo i pravac Karlovac, gdje vas očekuje još jedna večer za pamćenje, a popularna splitska pjevačica bez sumnje će prirediti pravi spektakl.

Ne propustite koncert Jelene Rozge, kojim će završiti ovogodišnji Dani piva u Karlovcu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene