Revelin je priredio brojne poslastice. Osim Željka Joksimovića, za blagdane vas očekuju nastupi Ivana Zaka i Siniše Vuce. Dijelimo karte!


Kad stigne zadnjih desetak dana u godini, sve je nekako bajkovito i opušteno. Za lijepe blagdane treba organizirati prava slavlja, a u Revelinu slavlja neće nedostajati. A proslava Božića i ulaska u Novu, 2016. godinu, u jednom od sto najboljih klubova na svijetu, gotovo da ne bi mogla biti bolja. Sve počinje koncertom Ivana Zaka na Badnjak. Bit će to promocija njegova albuma, 'Usne varane', ali i prigoda da publika čuje sve njegove najveće hitove koji su raspjevali publiku i ovih dana u klubovima širom zemlje, pa i bližeg inozemstva.

Blagdani u revelinu: Zak na Badnjak, Vuco na Božić

Vezani članci Slika nije dostupna Oni su zaista dobri poznavatelji lika i djela Siniše Vuce Slika nije dostupna Brucošijada uz Ivana Zaka u Culture Clubu Revelin

Na sam Božić u Revelin stiže nesuđeni predsjednik Republike i saborski zastupnik, energični Siniša Vuco. Nakon druženja s najbližima, svi koji navečer dođu u Revelin, sigurno će noć provesti glasno pjevajući Vucine hitove.

Doček Nove godine bit će, kao i uvijek do sada, spektakularan. Iz Revelina posebno pozivaju sve koji će ponoć čekati na Stradunu, da se dođu ugrijati, uživati u bogatom švedskom stolu, piću, plesačicama, laserskom showu i po prvi puta na dočecima do sada, najpopularnijoj domaćoj i stranoj glazbi.

Brzo se prvog dana Nove godine treba oporaviti od slavlja, jer će Dubrovnik u 2016. ući koncertom jednog od najpopularnijih pjevača regije, Željka Joksimovića. Ulaznice će, prema očekivanjima, biti doslovno razgrabljene, na koncert se dolazi iz Zagreba, BiH i Crne Gore.

Nagradna igra!

E sad, mi ćemo vam u suradnji s Revelinom, kao i obično, darovati ulaznice za većinu nabrojanih fešti, pa nas pozorno pratite.

Za početak, dva puta po dvije ulaznice za Zaka na Badnjak i Vucu na Božić.

Dijelimo 2x2 karte za Badnjak (Ivana Zaka), i isto toliko za Božić (Sinišu Vucu). Prijavite se imenom, prezimenom, mail adresom i brojem telefona na mail showbuzz@novatv.hr. Obavezno naznačite mail 'Revelin' i navedite koji datum želite. Nagrađujemo najbrže!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook