''Ako se s tobom probudim''

Bend koji je podigao prašinu objavom o sviranju gay svadbi s popustom ima novi singl i spot

Ivan Šebalj & The Bechars Ivan Šebalj & The Bechars 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Šebalj & The Bechars Galerija

Ivan Šebalj & The Bechars trenutačno broje šest članova, a radi se o bendu koji postoji nešto više od godine dana

Ivan Šebalj & The Bechars predstavljaju novu pjesmu "Ako se s tobom probudim", koju autorski potpisuje sam pjevač Ivan Šebalj. Spot je sniman na lokacijama u Italiji i Sloveniji, video produkciju odradio je Rok Maver iz Tarapana benda, a spot im je uljepšala i Miss Slovenije za 2018. godinu Danijela Burjan.

Ivan Šebalj & The Bechars trenutačno broje šest članova, a radi se o bendu koji postoji nešto više od godine dana, kada se dio njih razišao od Bosutskih bećara. Nakon što su skupa osvojili domaću publiku kao tamburaški pop bend brojnim pjesmama poput "Sad kada došla si", "Želim te noćas", "Samo me jednom pogledaj" i drugima, odlučili su se podijeliti u dva benda.

''Jedva smo dočekali izdavanje novog singla. Ne volimo puno pričati o glazbi, više ju volimo stvarati i reproducirati. Glazba je tu da se sluša, da se u njoj uživa i ona najbolje priča sama za sebe. Nadamo se da će i naša publika uživati u pjesmi i spotu jednako koliko smo mi uživali stvarajući ih“, rekao je Ivan Šebalj.

Uz koncerte, s obzirom da se njihove pjesme vrlo često odabiru za prvi svadbeni ples, dečki sve više nastupaju po svadbama na kojima su se pokazali kao vrhunski zabavljači. Kako su sami istaknuli, na svadbama na kojima oni sviraju nije neuobičajeno vidjeti mladenku kako pleše po stolovima, mladoženju kako leži na podu dok mu sviraju na uho i slične situacije, a nedavno je u medijima odjeknula i priča kako sviraju i na gej svadbama zbog jedne objave na društvenim mrežama. Ivan Šebalj & The Bechars kažu kako je na njihovim svirkama provod uvijek nezaboravan i da obavezno traje do ranih jutarnjih sati, a željno iščekuju svirati na svadbi s dvije mladenke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene