Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularni hrvatski glumac Ivan Herceg pojavio se u kampanji jedne modne marke i to u društvu prave Bond djevojke!


Ivan nastavlja svoju modnu priču sa brandom Marina Militare, a za svoju pratnju na ovom modnom putu izabrao je ni manje ni više nego Bond djevojku, Anu Kurobasu.

Snimanje kampanje naš je poznati glumac odradio u društvu pet atraktivnih djevojaka, zbog čega se, našalio se, i sam osjećao kao James Bond.

Vezani članci Jude Law (Foto: Profimedia) Dobio je 5 djece, prevario zaručnicu pa se oženio 14 godina mlađom, a sada šeće u mikro gaćicama Slika nije dostupna Stranci postali promotori Hrvatske - tisućama fotografija zasuli društvene mreže!

'Ovo je već druga kampanja koju snimam kao zaštitno lice Marina Militare i moram priznati da mi je ovo jedno od najdražih snimanja ikada. Atmosfera je bila potpuno opuštena, dan smo proveli u smijehu, a kad ste okruženi ovako lijepim djevojkama onda svaki zadatak odrađujete s lakoćom. Nisam se nadao da ću se tako dobro osjećati pred kamerom kao model, što samo pokazuje da naša suradnja svakim danom postaje sve bolja i bolja', izjavio je Herceg.

Ana Kurobasa je također zadovoljna snimanjem u društvu poznatog glumca. Ova atraktivna djevojka bila je 1. pratilja Miss Universe Hrvatske 2008. godine, a 2011. izabrana je za prvu djevojku koja će krasiti naslovnicu romana o Jamesu Bondu, nazvanom 'Moonraker'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook