Modna ikona

FOTO Iva Balaban ponovno blista

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U najveću hrvatsku drogeriju KOZMO stigao je novi trendy nakit!

Galla by KOZMO ime je iza kojeg se krije veliki izbor naušnica, narukvica, prstena i ogrilca koji će svojim modernim dizajnom i privlačnim bojama učiniti da zablistate u svakoj prigodi. Modna urednica i ikona stila Iva Balaban oduševila se nakitom te otkrila male tajne uz koje ćete zablistati u svakoj prigodi.

Pogledaj i ovo showbuzz ipak nisu uspjeli Nakon 15 godina braka: Razvodi se jedan od najskladnijih domaćih parova

Iva Balaban nosi torbu s potpisom Jelene Perković

'Moderan, prekrasno dizajniran, šaren, lagan, atraktivan, dostupan i povoljan. Drugim riječima, dobijete sve u jednom. Obožavam nakit i zaista sam velika ljubiteljica, a ljeto je idealno za ukrasiti se raznolikim ogrlicama, prstenjem ili narukvicama', izjavila je Iva.

Neodoljive boje i oblici zadovoljit će ukuse i najmaštovitijih! 'Galla nakit pokušali smo približiti svakoj ženi neovisno o dobi. Baš zato on i je toliko primamljiv jer je dizajniran za svačiji stil. Sami modni 'lookovi' prate vizije mladih urbanih cura, poslovnih i glam žena kao i onih najhrabrijih, inspiriranih raznim kulturama i njihovom tradicijama', izjavila je Iva te savjetuje: 'Nakit uvijek mora ostati samo nakit na ženi jer on samo daje zadnji 'touch' na vedroj, pozitivnoj, nasmijanoj ženi, svjesnoj da je ona ta koja isti učini još sjanijim.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene