Premijera!

Iva Augustinović, finalistica Supertalenta, snimila svoj prvi singl ''Anđele''

Iva Augustinović (Foto: PR) Iva Augustinović (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Augustinović (Foto: PR) Galerija

Iva Augustinović prošle je godine nastupila na Supertalentu i došla do finala, a sada predstavlja svoj prvi singl.

Iva Augustinović pjevačica je izuzetnih vokalnih sposobnosti, a svira klavir i flautu. Nastupa od svoje osme godine, a često je pobjeđivala na dječjim festivalima. Završila je srednju glazbenu školu, a zatim je upisala glazbenu akademiju u Grazu, ali i studij prava i ekonomije.

Pogledaj i ovo Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Sretna i zaljubljena Iva Augustinović o vezi na daljinu: "Iako smo daleko, spremni smo učiniti sve jedno za drugo"

Kaže da se u njoj oduvijek vodila borba. Jedan dio nje se želio posvetiti umjetnosti, ali drugi je dio realističan. Počela se udaljavati od svojih snova, ali ju je njezina draga profesorica pjevanja Margareta Klobučar vratila na pravi put. Naučila je da mora raditi ono što najviše voli i ono najvažnije – vjerovati sebi. Prošle godine Iva je nastupila na Supertalentu i došla do finala.

Zahvaljujući svojim najdražima koji su je uvijek podržavali i vjerovali u nju, Iva je odlučila slijediti svoje snove i baviti se glazbom. Vodi dva zbora, zbor mladih i dječji zbor u hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu. Glazba prožima njezin cijeli život i sada je sigurna da je glazba njezina velika ljubav i utočište. Iva je dobila priliku svoj prvi singl ''Anđele'' objaviti za Dancing Bear. Glazbu je napisao Marko Tomasović, tekst Tatjana Markovčić, a za aranžman su se pobrinuli Olja Dešić i Matko Basara.

Za pjesmu ''Anđele'' snimljen je i prateći videospot. Režiju potpisuje Ivan Trpimir Lozić, koji je odradio i poslove šarfera, dok se za snimanje i montažu pobrinuo Andrija Jurčević. U videu se pojavljuju glumci: Pere Eranović i Marina Antunović te anđeli: Josipa Krželj, Petra Alpeza i Tea Lauc, naravno uz lijepu Ivu Augustinović, koja je oduševljena pjesmom i snimljenim videom s puno emocija izjavila:

''Pjesma 'Anđele' je priča o ljubavi mladog para koja prelazi granice svjetova i posvećujem je svome zaručniku Ivanu, mojoj ljubavi koji me iz dana u dan nadahnjuje i podržava u mojim snovima. Svatko od nas ima svog anđela, voljenu osobu koja nas čuva i daje vjetar u leđa kroz život. Videospotom smo pokušali dočarati da iako naizgled zatvoren i omeđen prostor, spirala u kojoj se nalaze protagonisti simbol je otvorenog kruga već samim oblikom, a slobodan je izbor zaljubljenog para koji oni sami sebi grade za vječnost.

Ta ljubav, unatoč svakodnevnim preprekama, održavana je i igrom anđela, koji svojom djetinjom radošću vrpcama za ritmiku i ples opisuju savršen krug oko mladog para i predstavljaju posredništvo između nebeske i zemaljske ljubavi. Zahvalna sam pretalentiranoj ekipi koja se angažirala oko mog prvog singla 'Anđele' na svemu, jer su učinili, svatko na svoj način, pjesmu posebnom."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene