Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

ITD Band predstavlja novi singl!


Nakon uspješnog singla 'Kao ja', ITD Band predstavlja novi singl 'Ja sam slab na tebe' u izdanju Hit Recordsa! Jesen u radijskom eteru obogaćena je novim singlom kojem je autorski pečat na glazbu i tekst stavio Miroslav Rus, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom napravio odličan aranžman i produkciju.

Ponovno se okupio ITD bend i imaju novi hit!

Vezani članci Miroslav Rus Miroslav Rus pjesmu "Banija" posvetio svojim roditeljima i stanovništvu toga kraja Miroslav Rus - 1 Novo priznanje Miroslavu Rusu: Dobio knjigu notnih zapisa s najistaknutijim autorskim ostvarenjima

'Vjerujem u pjesmu 'Ja sam slab na tebe', te izraz i zvuk koji krasi ITD band 2014., kao i u znanje i iskustvo koje smo stekli kod nas i vani sve ove godine! Siguran sam u posebnost vokala Branislava Bekića koji zvuči nikad bolje i nikad zrelije', rekao je jedan od najpoznatijih regionalnih autora i osnivač ITD Banda - Miroslav Rus.

Drugi singl je vani, a u ekskluzivnom razgovoru Rus je otkrio da je album na miks pultu, te poručuje da se raduje novom susretu s publikom, ali i ono najbitnije, kako neće sigurno razočarati onime što je nastalo u glazbenoj radionici.

Da je ITD Band u najjačem sastavu pokazuju dva nova singla 'Kao ja' i 'Ja sam slab na tebe', koji će, ne sumnjamo, ostaviti itekakav trag među publikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook