Ja sam slab na tebe

POSLUŠAJTE novi hit legendarnog ITD Banda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

ITD Band predstavlja novi singl!

Nakon uspješnog singla 'Kao ja', ITD Band predstavlja novi singl 'Ja sam slab na tebe' u izdanju Hit Recordsa! Jesen u radijskom eteru obogaćena je novim singlom kojem je autorski pečat na glazbu i tekst stavio Miroslav Rus, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom napravio odličan aranžman i produkciju.

Pogledaj i ovo Jure Brkljača: Album prvijenac Veliki uzor Jure Brkljača ostvario san: Talentirani Zadranin kojeg uspoređuju s Oliverom objavio je album prvijenac!

Ponovno se okupio ITD bend i imaju novi hit!

'Vjerujem u pjesmu 'Ja sam slab na tebe', te izraz i zvuk koji krasi ITD band 2014., kao i u znanje i iskustvo koje smo stekli kod nas i vani sve ove godine! Siguran sam u posebnost vokala Branislava Bekića koji zvuči nikad bolje i nikad zrelije', rekao je jedan od najpoznatijih regionalnih autora i osnivač ITD Banda - Miroslav Rus.

Drugi singl je vani, a u ekskluzivnom razgovoru Rus je otkrio da je album na miks pultu, te poručuje da se raduje novom susretu s publikom, ali i ono najbitnije, kako neće sigurno razočarati onime što je nastalo u glazbenoj radionici.

Da je ITD Band u najjačem sastavu pokazuju dva nova singla 'Kao ja' i 'Ja sam slab na tebe', koji će, ne sumnjamo, ostaviti itekakav trag među publikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene