CIJELI SVIJET STIŽE NA PLAŽU ZRĆE

Isla Loca festival u Hrvatsku dovodi "Daddy Yankee", tvorca najvećih latino hitova "Gasolina" i " Despacito"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kralj latino glazbe, reggaeton superstar DADDY YANKEE ovog će ljeta imati premijerni nastup u regiji u sklopu ISLA LOCA festivala koji će se po prvi put održati od 11.-13. srpnja na plaži Zrće.

 Zvjezdani line up uveličat će i nastup trenutno najpopularnije latino pjevačice, NATTI NATASHE, vlasnice prestižnih Billboard nagrada za najboljeg ženskog latino izvođača i najveći hit “Herself”.

Pogledaj i ovo showbuzz ljeto se bliži Uskoro počinje ludilo: Fresh Island festival na Canadian Music Weeku

Organizatori popularnog Fresh Island Festivala u suradnji sa najvećim europskim promotorom latino glazbe “Old Music Group” najavljuju prvo izdanje Isla Loca Festivala - pravo osvježenje na hrvatskoj festivalskoj sceni. Da će sve oči fanova glazbenog svijeta ovog ljeta biti uperene na plažu Zrće govori izuzetno bogata biografija i uspjesi kralja latino glazbe. Daddy Yankee je tvorac reggaeton žanra i nosi ime “King Of Reggaeton”, te je vlasnik 82 najveće glazbene nagrade. Ugledni CNN ga je 2009. godine okrunio titulom “Most Influential Hispanic Artist”, a magazin TIME ga svrstava među 100 najutjecajnijih osoba na planeti. Najslušaniji je izvođač ikada na Spotify streaming platformi, a njegova suradnja na hit singlu “Despacito” sa Luis Fonsijem je najgledaniji video u povijesti Youtube-a sa preko milijardu pogleda.

Domaća publika ga najviše pamti po zaraznom klupskom hitu “Gasolina” s kojim je lansirao reggaeton žanr u orbitu. Sve njegove koncertne arenske i stadionske turneje rasprodane su mjesecima unaprijed, a nastup na Isla Loca Festivalu biti će njegov jedini boutique nastup u 2020 godini. Potvrdu reggaeton pravcu kao trenutno najpopularnijem žanru na svijetu ponajviše govori nedavni show na SuperBowlu koji su predvodili sve redom latino- reggaeton izvođači i njegove kolege J Balvin, Bad Bunny, J.Lo i Shakira.

Isla Loca Festival će uz Daddy Yankeeija ugostiti i popularnu latino pjevačicu NATTI NATASHU, koja sa Daddy Yankeeijem iza sebe ima super uspješnu suradnju na hit singlu “Otra Cosa”. Natti broji mnogobrojne suradnje sa velikanima reggaeton žanra od kojih izdvajamo Bad Bunny, Becky G i Ozuna. Zvjezdani line up prvog izdanja Isla Loce dodatno će osvježiti nastupi internacionalnih vladara plesnih klupskih I festivalskih podija, partnera festivala, koje čine crew-ovi, dj kolektivi i MC-iji iz Španjolske, Njemačke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kanarskih otoka i Amerike.

Isla Loca Festival će na plažu Zrće od 11-13 srpnja u klubove Papaya, Aquarius, Nomad i Rocks dovesti posjetitelje iz čitavog svijeta te obogatiti festivalsku scenu prvim reggaeton festivalom u regiji. Ulaznice za ovaj ljetni trodnevni spektakl dostupne su po cijeni od samo 40 eur za domaću publiku na web stranici festivala: www.isla-loca.com .

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene