MALO DRUGAČIJA DJ ZVIJEZDA

Intrigantna Ukrajinka Marika ponovno nastupa u zagrebačkom Depou

PR PR

Marika Rossa, jedna od najznačajnijih predstavnica ukrajinske plesne scene, nastupit će u zagrebačkom Depo klubu u petak 20. travnja 2018.

 Uz atraktivnu Mariku svoje će setove odvrtjeti i njeni austrijski kolege Chris Nait i Pears & Tills, rezident Teo Harouda i zagrebačka techno diva Teychee. Rossa je miljenica publike europskih i meksičkih festivala, a prepoznatljiva po svojem "manga" stilu odijevanja i tvrdom techno zvuku kojim je osvojila srca obožavatelja. Marika je tijekom svoje uspješne karijere surađivala s nezaobilaznim imenima na sceni kao što su Alberto Ruiz, Balthazar & JackRock, Hakan Ludvigson, Ken Ishii, Mike Väth, Pig&Dan, Spartaque, a upravo je objavila i novi singl "In Hypnose " na kojem joj je pomogla i poznata napuljska producentica Deborah De Luca. Singl je objavljen na Rossinoj vlastitoj etiketi Fresh Cut, koju je započela još 2015.

Pogledaj i ovo showbuzz Garden Festival Golišave Europljanke pokazale svoja 'nacionalna blaga' u TISNOM!

PR PR

Marika je sretna da je pronašla karijeru koja joj omogućava da bude otkačena i vjerna svojim unutarnjim porivima koje tijekom nastupa dijeli s publikom. Sve popularnija i u našoj regiji, Marika je postala izvođač koji dupkom puni klubove, a svojim čestim nastupima u zagrebačkom Depo klubu privlači ne samo domaću publiku. već i partijanere iz susjednih država.Karizmatična i uvijek dobro raspoložena Marika Rossa je DJ zvijezda neopterećena statusom, već isključivo energičnim techno zvukom i predstavlja gostovanje koje fanovi brzine, žestine i euforije na plesnom podiju nikada ne propuštaju.

U međuvremenu pogledajte i poslušajte snimku s nedavnog Rossinog nastupa na njemačkom ECHELON open air festivalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene