Obustavljena prodaja

INmusic festival rasprodan drugu godinu zaredom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

INmusic festival, koji će se održati od 25. do 27. lipnja na zagrebačkom Jarunu, rasprodan je drugu godinu zaredom, a već je poznat datum idućeg izdanja festivala u 2019. godini, priopćio je u srijedu organizator festivala.

U utorak, 19. lipnja, organizacija INmusic festivala #13 službeno je obustavila prodaju festivalskih i dnevnih ulaznica zbog popunjenosti festivalskih kapaciteta.

Pogledaj i ovo showbuzz Ulaznice u prodaji Zabava je zagarantirana! Ovi izvođači spremni su za INmusic

Publika je i ove godine prepoznala i nagradila trud festivalske organizacije još jednim rasprodanim izdanjem najvećeg hrvatskog open-air festivala, a isto su napravili brojni strani i domaći mediji, među kojima se ističe priznanje britanskog New Musical Expressa, koji je drugu godinu zaredom INmusic uvrstio među 12 najboljih svjetskih festivala i tako ga stavio uz bok glazbenim festivalima kao što su Coachella, Reading And Leeds, Isle Of Wight, TRNSMT i NOS Alive.

Organizatori INmusic festivala već su započeli pripreme za 14. INmusic, koji će se održati od 24. do 26. lipnja 2019. godine.

Na ovogodišnjem INmusicu nastupit će Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills i dr. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene