Kao idući singl s aktualnog albuma 'Tvrđava' grupa Colonia odabrala je pjesmu 'Anđele'.


Tako su Indira, Kameni i Boris ovih dana dovršili snimanje spota za spomenutu pjesmu, a režiju potpisuje najtraženiji hrvatski redatelj glazbenih spotova Darko Drinovac, koji priznaje da voli surađivati s Coloniom.

>>> Poručila obožavateljima - 'Vi niste normalni. Volim vas najviše na svijetu!'

Vezani članci Slika nije dostupna Kadrovi koji nisu za maloljetne – na najboljem putu za domaći hit ljeta! Slika nije dostupna Slavnu baku u ovakvom izdanju još nismo vidjeli!

'S njima je uvijek zabavno raditi, lako se dogovorimo oko lokacija i atmosfere koju želimo postići, ponavlja se jedino to da ja mučim njih a oni mene. Ovoga puta je bilo zanimljivo boriti se s vjetrom koji je puhao kao lud, ali je bio gušt jer smo uživali u miru i tišini te u pogledu na prostranstvo koji Velebit pruža', rekao je.

U novom spotu, ovaj energični trojac prošetao je samim rubom prekrasnog Velebita u potrazi za simbolikom slobode kojoj težimo, a nasuprot tom fenomenalnom prikazu odabrane su i dvije urbane lokacije u Zagrebu. Zabačeni kompleks u kojem prevladava industrijska arhitektura, a uz svjetlosne efekte, odlično je poslužio za vizualizaciju underground clubbinga. Tu su i scene snimljene na krovu kao simbol glazbe koja se bezgranično širi.

Cijelu priču prati odličan styling kojem Indira pridaje puno pažnje i uvijek prati svjetske trendove.

Samim aranžmanom pjesme 'Anđele', koju autorski i produkcijski potpisuje Boris Đurđević, Colonia je već dala naznake da se ponovo vraćaju svojim starim korijenima, dance zvuku koji ih je i postavio na sam vrh domaće estrade. Premijera spota očekuje se za deset dana, a do tada uživajte u fotografijama koje vam donosimo sa snimanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook