pravi spektakl

'Indexi i prijatelji' opet u Lisinskom 28. rujna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncertom „Indexi i prijatelji – Da sam ja netko“, 28. rujna u Zagrebu započet će i istoimena koncertna mini-turneja.

Koncertni spektakl "INDEXI I PRIJATELJI – DA SAM JA NETKO" i hommage kultnom sarajevskom bendu Indexi vraća se na pozornicu koncertne dvorane „Vatroslava Lisinskog“ 28. rujna 2015. godine. Inicijator projekta i glavni producent koncerata posvećenim legendarnim Indexima, Tomislav Kašljević, ponovno u Zagrebu okuplja glazbenike i članove Indexa, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007., uz uvijek rasprodane dvorane i bezvremenske pjesme Indexa koje obožavaju sve generacije publike.

Pogledaj i ovo Maksim Mrvica Dva koncerta Naš pijanist svjetskog glasa vraća se u Zagreb

Nina Badrić sprema veliki koncert u Lisinskom 25. studenog

Podsjetimo, koncert „Indexi i prijatelji“ posljednji je put održan u Lisinskom 2013. godine, a tada je u čast Indexima pjevao i naš preminuli glazbeni velikan Arsen Dedić, koji je često sudjelovao u koncertnim turnejama „Indexi i prijatelji“, posebice i zbog toga što ga je uz pokojnog Davorina Popovića vezalo veliko prijateljstvo.

Organizatori imaju 2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a! Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert 28. rujna.

Dobitnica: 

Ana Blažević Simić

Ove će godine u postavi Indexa svirati nekadašnji članovi kultnih Indexa - Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej (bubnjevi), Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara). Bezvremenske pjesme Indexa „Da sam ja netko“, „Sanjam“, „Bacila je sve niz rijeku“, „Sve ove godine“, „Svijet u kojem živim“, „U jednim plavim očima“, „Plima“ i mnoge druge, pjevat će jaka pjevačka imena naših prostora – Dado Topić, Željko Bebek, Massimo, Hari Mata Hari, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Seid Memić Vajta, Željka Katavić – Pilj, Jelena Tomašević i grupa Azil.

Koncertom „Indexi i prijatelji – Da sam ja netko“, 28. rujna u Zagrebu započet će i istoimena koncertna mini-turneja u sklopu koje će dva dana nakon Zagreba, 30. rujna, koncert biti održan i u Beogradu, u Sava centru, a 1. listopada u Novom Sadu, u Srpskom narodnom pozorištu. Nostalgično i emotivno glazbeno putovanje uz autentični zvuk Indexa, uz muziciranje nekadašnjih članova Indexa te bogat glazbeni opus i veliko kulturno nasljeđe jedne od doista najznačnijih grupa naših prostora koja je osnovana u Sarajevu davne 1962., svaki koncert u okviru projekta „Indexi i prijatelji“ čini iznimnim glazbenim doživljajem za koji se uvijek traži karta više!

Ulaznice za koncert „Indexi i prijatelji – Da sam ja netko“ u Lisinskom po cijenama 120/140/160 HRK mogu se kupiti na blagajni dvorane, u sustavu Eventim.hr i Ulaznice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene