Još nas nekoliko dana dijeli do Movement Croatia koji će se održati od četvrtka 28. srpnja do ponedjeljka 1. kolovoza 2016. na lokaciji The Garden Resort u Tisnom.


Intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smjestio se u skrivenom zaljevu, a donosi najveća svjetska imena techno i house scene na ovo boutique izdanje festivala. Mi imamo iznenađenje za vas! Imamo dvije ulaznice, pa će tako dvoje od vas imati priliku put Tisnog. Morate otići na našu Showbuzz facebook stranicu, lajkati ju, a potom nam u inbox poslati svoje ime i prezime, broj mobilnog telefona te svoju email adresu. Ulaznice vrijede za programe u The Gardenu i klubu Barbarellas, ali ne i zabave na brodovima.

Movement Croatia (Foto: PR)

Tijekom dana Movement Croatia festival pruža odmor pod suncem, a noći pod zvijezdama donose energiju i odličnu zvučnu kulisu, te glazba u The Gardenu traje od podneva. Sve kulminira u klubu na otvorenom Barbarella’s gdje od ponoći do zore zvučnu kulisu kreiraju neka do najvećih imena techna.

Movement Croatia (Foto: PR)

Uz odličnu lokaciju i zvjezdanu postavu izvođača koji techno zvukove donose u manje i intimnije okruženje, Movement Croatia se svakako izdvaja kao festival kojeg morate posjetiti ovog ljeta. Upravo zbog svega ovoga festival se našao na listi najboljih ljetnih događaja prema pisanju medija kao što su Telegraph, Time Out Croatia, Pulse Radio ili stranica za putovanja momondo, a postoji nekoliko razloga zašto treba posjetiti Movement Croatia Festival. Više o festivalu nađite na njihovoj službenoj stranici.

Movement Croatia (Foto: PR)