Požuri

Imamo ulaznice: Predstava koja će vas oduševiti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Požurite se i osvojite ulaznice za predstavu OtpisaNE.

Kazalište Moruzgva i Gradsko kazalište – Scena “Gorica” u koprodukciji pripremaju novu predstavu “OtpisaNE” prema tekstu Renata Baretića i u režiji Nikole Zavišića. Predstava će pretpremijerno biti izvedena 13. listopada u Gradskom kazalištu Zorin dom i 14. listopada u Gradskom kazalištu – Scena “Gorica”, a zatim premijerno u Zagrebu 15. listopada na Sceni Vidra.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit-predstava Engleska verzija naše hit-predstave? "Stvarno dobra ideja, to je svjetska tema!"

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu, okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da - barem u ovom slučaju - bude korisna. A Hassan, iako zahvalan, želi od njih čim prije pobjeći.

Lavina zastrašujućih i pretužnih informacija o mukama bliskoistočnih migranata u sebi sasvim sigurno krije i pregršt komičnih situacija, a “OtpisaNE” su pokušaj rekonstruiranja jedne od najneobičnijih među njima. Izmišljene, ali i sasvim moguće u svijetu punom straha, prijateljstava, predrasuda, žudnje, ambicija i nesporazuma. “OtpisaNE” će vas nasmijati, ali i nagovoriti da pokušate sami sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Pod vodstvom međunarodno priznatog redatelja Nikole Zavišića, vrhunski glumački ansambl koji čine Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički jamči ozbiljnu zabavu.

Scenografkinja i kostimografkinja predstave je Irena Kraljić, oblikovanje tona i glazbu potpisuje Willem Miličević, a oblikovanje svjetla Nikola Zavišić. Predstava je nastala zahvaljujući potpori Grada Zagreba, Grada Velike Gorice i Ministarstva kulture te sponzora.

Ulaznice koje imamo kao iznenađenje za naše čitatelje važe za predstavu 20. listopada u Zagrebu. Scena Vidra vas čeka, ali... Prvo odete na facebook stranicu Showbuzz, te nam u inbox pošaljete poruku s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) te napišete zašto baš vi morate dobiti ulaznice. Dijelimo 2x2 ulaznice, a dobitnike ćemo obavijestiti do srijede 11. listopada.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene