Svjetski DJ

Imamo dobitnike ulaznica za Marka Knighta u Shamballi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. U Shamballi nastupa ove subote od 23 sata!

Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy.

Pogledaj i ovo showbuzz Najbolji poklon ZABLISTAJTE KAO MINEA! IN magazin ima iznenađenje za vas

Mark će u Shamballi nastupiti 2. ožujka u 23 sata. A sretni dobitnici našeg nagradnog natječaja su: 

IVICA TOPIĆ

FILIP LIPOTICA

Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka. Toolroom partyji koji su proslavili ovog Britanci priča su za sebe, a pogotovo se pamte nastupi u Londonu i prošlogodišnji na Miami Music Weeku.



>> Stotine Hrvata zaplesalo Harlem Shake!

No, kako je sve to počelo?

Kao što i samo ime sugerira, cijela priča počinje u 'alatnici' skromne kuće njegovih roditelja. I tako, rekli bismo,v ijak po vijak ,odvijač po odvijač i rodila se velika Toolroom 'radionica'. Za glazbenike modernog zvuka - dovoljno je reći da je trenutno najtraženija izdavačka kuća na Beatportu.

Za Marka Knighta kao producenta možemo reći da je nepresušno vrelo novih uspješnica: You Got The Love (Mark Knight remix), Man With The Red Face, Downpipe, Conscindo, Good Times, Devil Walking, Alright, Nothing Matters - popis je beskrajan.



Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. Još 2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom,a danas su njegovi rezidenti na poznatim destinacijma kao što su Space – Ibiza, Ministry of Sound – London, Cocoon – Frankfurt, a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley.

Sve ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada, a zašto se hordi njegovih obožavatelja svakodnevnio pridružuju novi ljudi, možete posvjedočiti u Shamballi koja nakon Laidback Lukea, Shapeshiftersa i Freemasonsa ugošćuje novo veliko ime house scene.

'Pozivamo sve na live set Mark Knighta u subotu, 2.ožujka od 23sata u klub Shamballa. Za sve informacije i rezervacije te kupnju karata javite se na info@shamballa.hr', poručuju iz zagrebačkog kluba!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene