'Ima nešto i u ljubavi'

VIDEO 'Momci ipak imaju mekano srce, pogotovo kad se zaljube'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svima dobro poznati Baruni nakon odličnih singlova 'Dobro došla mi u sjećanje' i nogometnog 'Ovo je najbolji tim', donose nešto sasvim novo.

'Pjesma je u prepoznatljivom tonu Baruna usprkos činjenici da ju ne potpisuje stalni autor i spiritus movens grupe Miroslav Rus. Stilski smo nastavili naš pop izričaj, a opet u aranžmanu pratimo trendove i nastojimo biti moderniji.' - istaknuo je predstavljajući novu pjesmu pjevač Baruna Danijel Banić.

Pogledaj i ovo Baruni Tužan dan za bend Preminuo prvi menadžer naših popularnih tamburaša, on im je dao ime i s njim su proputovali pola svijeta: "Hvala ti na svim lijepim trenucima"

VIDEO Vraća se na scenu kao plavuša - 'Zašto to toliko traje'

'Riječ je o tužnoj i laganoj glazbenoj priči u kojoj čovjek sa sjetom gleda na ljubavne događaje iz prošlosti, s jednostavnim zaključkom kojeg smo svi sigurno nekada postali svjesni, a po onoj staroj uzrečici „na greškama se uči“. Vjerujem da će se mnogi pronaći u ovoj pjesmi, jer je prava životna, te se nadam će brzo pronaći put do slušatelja, jer pogađa ravno u srce', dodaje Danijel.

Nakon dugo godina ovo je prvi puta da Baruni surađuju s novim autorom Dušanom Bačićem koji je zaslužan za tekst i glazbu, aranžman potpisuje Bojan Dragojević, dok je producentski dio posla vrhunski odradio Zvonimir Domazet.

Dušan Bačić priznao nam je kako je i bilo vrijeme da napravi pjesmu sa Barunima – 'Baruni i ja smo prije svega veliki prijatelji, dosta se družimo i puno stvari smo radili skupa,samo nikad ranije nismo pjesmu napravili zajedno. Stvarno je bilo vrijeme da se i to promijeni i više sam nego sretan da su im se svidjele neke od pjesama koje sam napisao za njih. 'Ima nešto i u ljubavi' naziv je prvog singla u mojoj suradnji sa Barunima. Za aranžman i produkciju je pored Bojana Dragojevića bio zadužen i moj najbolji prijatelj među Barunima, Zvone Domazet i ova pjesma zahvaljujuci njemi zvuči ovako moćno i drugačije od nekih mojih prethodnih. Poslušajte nove sjajne Barune u ovoj odličnoj baladi koja kaže da i "žestoki” momci na kraju ipak imaju mekano srce, pogotovo kad se zaljube.'

Kako zvuči novi singl 'Ima nešto i u ljubavi' Baruna, koji iza sebe broje dvadeset godina uspješne karijere i mnogobrojne hitove, uvjerite se sami. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene