Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dovedite svoje školarce i uživajte na druženju s igračima Dinama i Plavkom!


Modri klub uoči početka velike UEFA Europa lige i utakmice 1. kola GNK Dinamo – FC Astra te povodom početka nove školske godine organizira veliko druženje s malenim navijačima! Dinamo Kids corner bit će održan u nedjelju, 14. rujna, od 11 do 14 sati u zagrebačkom Arena Centru, a s navijačima će se družiti cijela prva momčad Dinama i neizostavan lav Plavko.

Vezani članci Dron Dronom otkrili kršitelje mjera za suzbijanje epidemije: U osječkom naselju igrali nogomet, uhvaćeno i 30-ak osoba koje su bile na misi Slika nije dostupna Modri u društvu najmlađih navijača čekaju Astru!

Nogometaši Dinama predstavili humanitarnu akciju!

Za sve malene navijače klub je pripremio zabavne sadržaje kao što su besplatni mini nogomet i soccerama, facepainting i likovne radionice, a prvotimci Dinama imat će i posebno iznenađenje za sve školarce koji su ponovno sjeli u školske klupe i koji će od sada i u školi moći biti uz modri klub. Kompletna momčad Dinama u Areni će biti od 12 do 13 sati, a svi navijači moći će dobiti autograme te se upoznati i fotografirati s najdražim igračima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook