Bitna životna poruka

Ida Prester predstavlja videospot dostojan svjetskih zvijezda! Senzualna glazbenica poziva na povratak u SADašnjost

Ida Prester - 3 Ida Prester - 3 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 1 Ida Prester - 3 +0 Ida Prester - 2 Galerija

Kantautorskom pjesmom "Sad" Ida Prester poziva na povratak u sadašnjost, odbacivanje fokusa sa svega negativnog jer svaki trenutak je dragocjen i poseban.

Što će biti sutra, hoću li moći? Eh, da je kao nekad, bolje je bilo prije... koliko puta pomislite ovakvu ili sličnu misao u danu? Često, možda čak i prečesto, zar ne?! Čini se da je postalo najteže živjeti u sadašnjem trenutku. No da nije nemoguće poručuje Ida Prester u svom novom singlu.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

Pjesmom "Sad" poziva na povratak u sadašnjost, odbacivanje fokusa sa svega negativnog, jer svaki trenutak je dragocjen i poseban. "Iscrpljeni smo epidemijom kojoj kao da nema kraja, utučeni svakodnevnim lošim vijestima, destruktivnom politikom, zavisti i frustracijom, a život juri dalje. Prolaze nam najbolje godine, a treba se radovati, plesati, ljubiti. Osmijehom protiv zime, bojama protiv crnila." poručuje Ida i dodaje "Ovo je himna za sve one koji ne žele živjeti u konstantnoj paranoji i mraku, za sve koji znaju koliko nam je svaki trenutak dragocjen. Jer, kao što pjesma kaže, Ja živim sad i samo sam sada tu!"

Singl "Sad" također je kantautorsko djelo Ide Prester, za koji je napisala i glazbu i stihove, dok joj je njen dugogodišnji glazbeni partner iz slovenske postave Lollobrigide - Matej Končan (Kleemar) pomogao pjesmu umotati u ritmični, zamamno-sjetni pop aranžman. Poput tanga, pjesma već prvim zvukovima zavodljivo opija pažnju i uranju pozornost u melodično obojani svijet senzualne Ide Prester. Kako bi svaki glazbeni detalj bio na pravome mjestu zaslužni su Luka i Anja iz pocket palme, koji su složili miks i sve skupa ulaštili kroz mastering.

Singl prati impresivni videospot, ispunjen uvjerljivim specijalnim efektima te idiličnim pastelnim bojama, dostojan svjetskih glazbenih zvijezda. Osmislila ga je i režirala Idina višegodišnja suradnica Marcella Zanki, a specijalne efekte izradio je Dario Radusin.

"Spot me podsjeća na neki SF film iz 70-ih, a Dario Radusin je jako dobro podcrtao to stiliziranim 3D kadrovima u postprodukciji. U ovom spotu sam željela staviti naglasak na izraženom kostimskom stilu i scenografsko-studijskoj atmosferi te pomalo čudnim metaforičkim situacijama. Mislim da je timski rad različitih umjetnika spojio jednu divnu retro apstrakciju." pojasnila je redateljica Marcella Zanki.

Spremni za povratak u sadašnjost?
Tri, četiri, SAD!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene