"Hej što te nema, prazan mi je stan, koža mi fino miriše", stihovi su kojima počinje nova pjesme Ide Prester, a već prvi taktovi i riječi primamljivo uvode u hipnotičku pop synth atmosferu, prepoznatljivu za senzualnu Idu Prester. Na krilima prethodnoga singla "Kvar", Ida donosi novu, intrigantnu pjesmu "Luda", kao svojevrsni nastavak.

Galerija


"Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi - ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite... sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020.", poručila je Ida.

Vezani članci Ida Prester - 2 Domaća pjevačica teško se nosila sa zatvaranjem granica: Stigla natrag u Hrvatsku i nije skrivala emocije Ida Prester Kako izgleda "Dodir" u doba karantene? Pogledajte u novome spotu Ide Prester

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Idu vrlo plodonosna. Iza nje su uspješna četiri singla - "Šansa", "Minuta", "Dodir" i "Kvar" - od kojih zadnja tri pripadaju ovoj godini. Sve singlove Ida je objavila pod svojom samostalnom diskografskom etiketom, čime Prester odvažno utabava svoj put među neovisnim diskografima.

Pjesmu "Luda" je napisala u suradnji s omiljenim zagrebačkim electro pop dvojcem Pocket palma, čija je suradnja počela na remixu pjesme "Minuta", a nastavila se na singlu "Dodir", nastalom tijekom lockdowna.

Singl "Luda" prati video spot, koji su ostvarili stalni Idini suradnici, Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija).

"Kako je ova pjesma na neki način nastavak singla Kvar, odlučili smo zadržati neke elemente iz tog spota. Prvenstveno je publika zapazila kostim, u Ludoj izrađen od drugih boja i materijala. Taj model sada u ekipi zovemo 'Ida odijelo'. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy  baš kako bi i Idu samu opisali", komentirao je Marko Ćerketa.

Zar i ona? Nina Badrić prolazila je kroz pravu dramu, morala je kontaktirati i policiju jer nije vidjela drugi izlaz